~Härligt~, ~Känslan idag~

Wayward pines~

Vilken grym serie som går på FOX!! Jag har torskat helt o hållet! Avsnitten går för fort att se bara, kunde vara typ 2 timmars avsnitt istället. Den är sjuuukt spännande!!! Älskar’t!!!

Idag på em var det öppet hus på Noels skola! Det var vernissage med tilltugg (oliver, morot o gurk stänger, läsk och salta pinnar) tipsrunda osv. Jätte mysigt!

   
   

Fick ingen bild på Noel :(..

Ebba var finklädd dagen till ära 🙂

  
Till middag åt R och jag Thaisoppa! Keldas färdiga på tetra! Den är supergod! Värma på den och sen i med några handskalade räkor eller grillad kyckling! Yummie!! Barnen fick pannkaka! Sen har vi bara tagit det lungt här idag! Imorgon ska jag försöka övertala R att vi fixar klart terrariet för en flytt upp till mamma, och sen i helgen ska jag rensa klart i vår lilla hall. Ska ta bort skohyllan så att vagnen kan få plats där och slippa köra in den i lägenheten. Men han pratar om att åka till landet, fixa med avloppet (vilket borde ligga i fleras intresse att få fixat) annars kommer inte jag att åka ut mycket i år.. Vägrar att inte kunna duscha, vägrar diska i hink! Sen är det jobbigt att behöva ta ned vatten nu för att göra flaska till Ebba.. Tillbaka till städning… Jag började ju rensa i hallen igår, slängde 3 påsar fulla med gamla skor, plockade undan vinterjackor & det blev stor skillnad. Mycket luftigare och rymligare & fräschare! Men fan vad jag vill ha en 5a!!! Har till och med lagt ut annons där jag ger ”hittelön” för att någon ska byta med oss! Just nu är Axelsberg C och Gösta Ekmansväg dom 2 alternativ vi kan bo på. Med tanke på barnens skolor osv. Örnsberg & Aspudden vill vi inte bo i! För mycket skit! 

Men.. Kanske nångång att lyckans vindar blåser åt vårt håll..kanske.. Är inte långt ifrån att ge upp helt nu.. Men att ge upp för mig är detsamma som att lägga sig ner och dö! Så långt ska det väl ändå inte behöva gå…. Eller???

Puss och kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s