~Förståelse~, ~Känslan idag~, ~Tråkigheter~

Riktigt riktigt förkyld~

Alltså, vad är det som händer egentligen? I fredags satt jag med värkar och trodde verkligen att det var dags.. Nu idag har jag legat och mått skit hela dagen, huvudvärk, ont i hals och bihålor, snorar & snyter konstant (tar aldrig slut), knaprar alvedon, dricker te, får vidriga svettningar and so on and so on!! Jag fattar inte?! Ingen i familjen har ens visat minsta tecken på att en förkylning kan vara på g, och så får jag som värsta jäkla flunsa-symptomen!! Så stört!! 

Så idag tänkte jag om helt och hållet! Bebis är inte välkommen nu! Jag skulle aldrig orka en förlossning känns det som, och hur smart är det att ha den här skiten och samtidigt ta hand om en alldeles färsk liten människa? Det går ju inte! Den skulle åka på typ RS första dagen på utsidan.. Näe, det känns inte alls bra! Så nu får den allt ligga kvar och gotta sig i helst 2-3 dagar till. 

Jag och Smask gick faktiskt på en promenad med Zirpin på förmiddagen. Det var skönt, även om näsan rann och bäckenet ”skrek”. En runda som vanligtvis tar ca 15 minuter, tog oss närmare 35-40 minuter :). Smaskis hittade ju massa pinnar han var tvungen att plocka, och alla vattenpölar vi passera skulle han prata med och skratta åt!! 

Mamma kom och hälsa på vid 13-tiden tror jag.. Vi snackade lite skit, sen spelade hon schack med Noel, under den korta tiden som jag inte pratade hann jag somna.. Sov som en gris i soffan.. Kan säga att ville verkligen inte vakna när klockan var 17.. Ville sova vidare.. Länge.. 

Till middag åt R hemgjorda piroger som han stått och bakat och fixat på förmiddagen, barnen och jag åt potatisbullar. Först tänkte jag skita helt i att äta, men så tänkte jag till och insåg att Bebi kanske behöver få i sig nånting. Så jag åt tre potatisbullar.. Smakade inte ett skit, men magen blev nog nöjd..

Nu är det dygn 11 på övertid som sagt, jag vill att den ligger kvar till dag 14 åtminstone. Får väl se hur det blir med det.. Den här lill* verkar ha en ganska stark egen vilja redan nu!

Puss och snörvl

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s