~Känslan idag~, ~Tråkigheter~

Falskt alarm~

Trodde det knappt själv, men vid 16 tiden idag fick jag värkar.. Det gjorde ont, kom med ca 10 min mellanrum och varade 1,5 minut.. JIPPIE tänkte jag.. In i duschen och på med hetaste vattnet.. När jag klev ur hade jag så vansinnigt ont att jag var säker på att det var igång.. Rickard var här oxå och hämtade sina blommor han köpt av Sara :).. Jag ringde Vera och sa att det nog var dags..

Klockan 20 stannade allt bara av.. Sen dess har jag haft knappt en sammandragning ens :(.. 

Känns väldigt tråkigt att jag lurade upp Vera hit i onödan.. Känns jävligt trist att ens egen kropp kan spela en ett sånt spratt.. Nu är jag deppigare än innan.

R är skit glad! Han hoppas på övertid till 1/4.. Han vart nästan besviken när han såg mig med förvärkarna.. Kan förstå hans tankar, men jag vill ha ut den nu. Det är tungt! 

Nu är kroppen så mjuk och fin, tog ett varmt bad innan Vera åkte, sen slängde jag i mig två alvedon för att lättare kunna slappna av. Och nu känns allt som vanligt typ..

Sen har jag självklart blivit förkyld i högra näsborren!!! Och ont i högra sidan av halsen!! Så fucking jävla typiskt!!! Vi får fan i te vara friska här hemma allihopa samtidigt i mer än några dagar!!! Alltid någon som är förkyld!! Det svider i näsan, så där så man vill trycka upp ett finger och gå med för att slippa känna svidet..

Jaja, klag och gnäll är min nya melodi!

Ska försöka sova nu, då sömnen till idag var typ obefintlig och ingen vila på dagen idag, och dom här 4 timmarna var tunga på riktigt! 

Ha de!

Puss

2 reaktioner till “Falskt alarm~”

  1. Tråkigt tråkigt. Men du det gör inget att jag fick åka upp. Jag fick en stund för mig själv och träffa under bara ni. Max var helt underbar ikväll, att han ville vara med mig. Jag hoppas för din skull att det drar igång idag lördag. Kramar i massor och pussar till dig underbara Hanna panna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s