~Känslan idag~

I brist på annat~

Att göra så håller jag på att spela sönder mitt huvud Monsters Busters & har även börjat spela Hay Day igen. På Hay day har det kommit till nåt nytt, derby, så just nu är det skitkul att lixom tävla med sina grannar och få lite priser.. Har även fått R & Sara att delta, så just nu är det lite kul.. Monsters Busters ligger jag just nu först av alla mina vänner som spelar, lite kul.. Gick om R’s moster för ca 2 veckor sen, hon har legat i topp länge! 

Å ute bara regnar det.. Kom på den brillianta idén att vi skulle klippa Noel på frissan i centrum, så vi klädde på oss och knata ner… Så har Frisören Stängt på söndagar??!! Brukar det vara så? Har jag missat nåt? Sur blev jag iaf.. Får se om de har någon ledig tid imorgon efter skolan så kanske vi kan smita in och klippa honom då! Går löss i klassen och han är i behov av en klippning :)..

Idag flyttar dom ovan till sin 5a i porten bredvid.. Det svider kan jag säga.. Både avundsjuka och känner mig lite lurad och ledsen. Det borde vara vi som flyttar. Samtidigt är jag glad för deras skull.. Tror jag.. Är själv så stressad över vår boendesituation, och så deppig över att gå över med graviditeten och nu dessutom typ ha influensan, så just nu suger det mesta! Jag är labil, tjurig, och kan flippa för minsta lilla.. Hormoner och stress går fan inte bra ihop..

Imorgon är det dags att ringa SÖS! Får se vilket datum de tycker jag ska sättas igång. 

Nu ska jag duka bordet sen njuta av kassler i två olika rätter :). #minmanärdenbästakocken

Puss

2 reaktioner till “I brist på annat~”

  1. Hoppas förkylningen ger med dig snabbt vännen!!! Å hoppas att bebis kommer igång av sig själv snart! Håller tummarna hårt för att du blir frisk, bebis kommer snarast och att ni får besked om flytt!!!! ❤️ PUSS!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s