~Dagligt~

Blogg från soffan~

Händer typ aldrig att jag bloggar innan jag går och lägger mig.. Men ibland ska man inte vara rädd för att testa något nytt!

Ja, nu är vi på övertid med 2 dagar! Nä, det är inte mycket, men den som är gravid tycker det är jävligt mycket! Och sjukt tråkigt!! Man bara väntar..å väntar.. Fast det är precis det man inte ska göra! Nej, ska ju aktivera mig, måla om en vägg, bestiga mount everest eller liknande.. Fast så ser inte verkligheten ut! Man väntar, hoppas, känner nåt som inte är nåt & så fortsätter det!

Tror ni jag hämtade ut vår nya vagn idag då??? NEEJ jag glömde bort det!!! Hur trött och vimsig kan man bli????????? 

Men för att inte sitta här hemma och glo sönder väggarna så kom vi iaf iväg till City Gross och köpte fredagsmiddag. Lite skönt att komma ut. Sen hämtade vi upp Sara och åkte och köpte skor till henne, hennes stövlar har gått sönder så hon har gått i ett par inomhus-gympadojor men det passar inte en väldigt medveten 11 (snart 12🙈) åring! Dom här ska hon ha som skol-skor, köpte en kraftigare gympasko i svart oxå, den kan hon ha till skola oxå och fritid.. Önskar att jag själv kunde gå i såna här skor, men det ser så himla kul ut när jag går i klack.. Blivit för gammal och stel! 

Sara sover hos Jossan inatt.. Och jag har sååå mysigt med mina tre favvokillar!! Vi skrattar, pratar och roar oss kungligt.. Eller inte…Nä, precis.. Jag & katten & hunden är vakna… Eller nä, hunden sover visst oxå.. 

Efter middagen tog jag disken, R är ju så gullig och lagar maten, så inte mer än rätt. Sen tig jag tag i mitt hår!! Alltså att färga det igen.. Inte länge sen jag gjorde det, men tog för ljusrödbrun färg och har inte trivts alls i den.. Jag gillar mer de här mörka chokladbruna färgerna och nu känner jag mig riktigt nöjd med resultatet! 

Sitter här och halvtittar på någon skit på 4an, nån film som jag inte känner mig så engagerad i.. Vill helst av allt se en bra skräckfilm, men såna växer inte på träd.. Nä, tittar väl ett tag till, sen blir det nog sängen. 

Hoppas ni har en fin fredagskväll!! 

••••Ni som jag vet läser, typ T & V, kan inte ni någongång bara offra en sekund åt att lämna en kommentar? Även om vi pratas vid, så är det roligt med avtryck på bloggen som faktiskt syns och blir kvar!!••••

Tjolahopp och svejs! 

Puss puss Hanna 

2 reaktioner till “Blogg från soffan~”

  1. Självklart kan jag lämna ett litet ✋-avtryck. Förlåt att jag inte skriver något. Det är så att jag läser din blogg det sista jag gör innan ögonen stängs. De liksom går i X. Om jag börjar skriva så på något konstigt vis så blir jag klar i skallen. Ska försöka skriva oftare, kolla in här tidigare så jag kan skriva något. Puss puss älskar dig. Du vet var jag finns.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s