~Dagligt~, ~Förståelse~, ~Känslan idag~

Mvc, uttråkad & trött, förväntansfull! Plötsligt händer det~

Äntligen har jag mensvärk!!! Det måste betyda att det är på G att hända någonting!! Jag hatar verkligen den här väntan…

Hade Mvc kl 9 idag.. Första gången jag kände mig totalt ointresserad av besöket och allmänt avtrubbad. Men allt såg bra ut, det är såklart glädjande! Hon såg direkt att magen sjunkit rejält, vilket jag oxå tycker! Och nu har jag haft som mensvärk och så under kvällen, så snälla kropp, kom igen och samarbeta med min hjärna!!

Om inget händer innan torsdag (26/3) så väntar det Mvc kl 8-9:00, ska lämna urinprov osv, sen kl 10-11:00 är jag bokad på dropp in hos Ultraljudsbarnmorskorna i Liljeholmen för att kolla fostervattensmängd osv. Efter det, samma dag, ska jag ringa förlossningen för att få en tid för igångsättning… Jag bara hoppas att det inte ska behöva bli så.. Jag vill inte bli igångsatt. 

Efter Mvc tänkte vi lyxa till det med god frukost på vårt ”stammis-fik” i liljeholmens galleria, men jag hade åkt ifrån plånbok och allting, så vi åkte hem istället och åt smörgås! Funkar det med faktiskt.. Tror klockan knappt han passera 13 förrens jag tvärsov på soffan! Så skönt! Och Smarre låg nära mig och sov han med!! Han sov fram till 15 nånting, jag till 16 nånting. Tydligen behövdes det! Noel hade med sig sin kompis Ruben hem idag! Skönt att Ruben dessutom bor i samma hus och bara 2 våningar upp! Väldigt enkelt att hämta och lämna 😬

Vet ni, idag gjorde jag iordning BB-väskan!! Japp, den är nu packad & klar!! Sen har jag bytt top set (suffla & överdrag) på donkeyn till färgen Off White på liggdelen, och Smarres sittdel fick älsklings-sufflan i Royal Blue och bytte dynan från den ljusblå till en svart!! Så när den här lilla väl bestämmer sig för att komma, så kommer vagnen rulla i vitt & blått!! Oj, lite finlands-varning 😂😜 Hellre dom färgerna än ljusrosa och ljusblått! Är verkligen anti den färgkombinationen på donkey.. Å vitt passar alla, och skulle det här vara en grabb, så har jag en till Royal blue suffla! Och så har min Sulky s från Kronan kommit!! Ska hämta ut den imorgon! Ska bli jätte kul att få köra den!! Mmm, bara lite vagnstokig har jag blivit utav gruppen Barnvagnar på Facebook! Har även bestämt mig för att om jag tycker donkeyn är överskattad nu när liten kommer, och om Max inte längre vill åka vagn, så säljer jag den (eller byter) mot en Kronan duo s (har blivit som helt förälskad i kronans vagnar) och pengar emellan till mig!! Kan få säkert 10000:- bara för vagnen, sen har jag tillbehör såsom suffletter, dynor, bumperskydd, snacktry, adapter till Maxi cosi babyskydd osv som är värda några tusen till! Och chassit är sprojlans nytt! Reklamera mitt andra, så det som är på nu har inte ens rullat ute!!! Oj, undrar om jag är uttråkad??? Har skrivit sönder era ögon om barnvagnar!!! Men det är lite tråkigt att inte ha någon kompis som delar intresset jue.. 

Sara och hennes klass samlar pengar till klasskassan och ska då sälja Tulpaner, så ikväll har hon gått runt i huset och knackat dörr och tagit emot beställningar! Alltså 16 buketter har hon beställningar på! Grymt imponerad! Hon är duktig! Så på torsdag (oxå 26/3) ska hon leverera blommorna till alla köpare!! 

Avslutar väl den här bloggen med bilder på min stora mage..

Segabebiskomnuut!Orkarinteväntalängre,villsevemduär……

Tack för titten! Hoppas ni inte blev fööör uttråkade av mitt barnvagns-tjat!! Bara att ni vänjer er, för jag lär nog hinna med att prova flera olika vagnar under denna lillas barnvagnstid 😆

Puss kram och nyp i örat💋

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s