~Dagligt~, ~Känslan idag~

Ont ont ont~

Ingen bebis som visar minsta tecken på att ens vilja komma ut och se solens ljus.. Tror R sa att det skulle bli lite sämre väder på fredag, och dessutom är det solförmörkelse då, och då kommer säkert den lilla vilja göra entré.. 

Jag hade verkligen trott att det skulle dra igång idag, så på eftermiddagen blev jag nästan lite tjurig över att det inte gjorde det!! Alltså, hur fånig får jag bli????

Mina barn är inte direkt kända för att hålla sig till datumena då de är beräknade. Sara kom i vecka 43 (18 dagar +), Noel skötte sig väldigt bra, vattnet gick på dagen för Bf, men född 00.11 dagen efter, så bara 11 minuter ”sen”. Å så lille Smarre, beräknad 21 april, men kom den 29 april istället. 

Jag har två datum som lixom cirkulerar i mitt huvud.. Det är den 22/3 & 25/3.. Spännande att se om något av dom stämmer!? 

Även om jag har sjukt ont, så tror jag att jag har orsakat det själv idag.. Har gått mycket, lyft saker och i stort sett gjort allt jag inte ska bara för att jag vill att det ska starta!! Så får skylla mig själv faktiskt! Sen vet jag att det finns inget som kan starta en förlossning bara HUX FLUX, det är bebi som startar den när den är redo! Såg ändå idag att magen sjunkit iaf! Lite kul! Och skönt!

Och nu ligger den och har hicka igen.. 

Jo, hämtade ut keramiksakerna vi gjorde på Veras möhippa den 7/3, och guuud så fina allas blev!! Riktigt imponerad! Jag glömde såklart att fota sakerna idag när vi kom hem, då hade jag kunnat visa! Kanske kan fixa det imorgon.. Om inte minnet sviker ;).. Min skål jag gjorde passar iaf bra in på Påsk! En riktig färgklick i limegrönt, mild babyblå, lite babyrosa och med blommor och stjärnor på.. Den får väl bli fylld med lite ”bjud-godis” under påsken :).. Sitter nästan och klurar lite på när jag kan ha möjlighet att åka dit igen!! Det var verkligen så himla roligt! 

Idag har jag oxå hunnit med att laga/fixa 3 naglar. En bröt jag ju av hos Vera i fredags, den andra knäckte jag idag när jag skulle flytta en sopsäck, och den tredje behövde en påfyllning gel pga utväxt..

Här är den jag bröt av alldeles för långt ner..Och nu har den fått en kortare tipp på sig med ganska tjockt lager gel över brytpunkten..Och dessutom så mycket snyggare lack! 

Fick lite panik när jag knäckte nageln idag, tänkte ”Oh Shit måste få på nageln direkt! Kan ju inte åka och föda barn med halvfärdiga och knäckta naglar”… Lite störd är jag nog ändå..

Ja… Nehe.. Det var nog allt för idag.. För här händer ju inget.. Inget speciellt iaf..

Men, NÄR det väl händer….. Då kommer det vara VÄLDIGT speciellt!!!

Måste bara avsluta med en bild på min lill utslagna hjälte! Han har inte sovit något på dan idag så han slockna i soffan vid 19:30..Min fina lilla kille!! 

Så nu ska jag ta och göra som honom!

Puss kram ”stor gul banan”

😘

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s