~En snabbis~, ~Känslan idag~

Gneeeesta~

Jo, då var vi här igen, hela familjen. Vi fick klart på alla festprogram! Framsteg! Jätte skönt faktiskt och grymt fina blev dom! Vill ni se? -Okidå!!!

Dom blir faktiskt super bra, och kul att citron-temat syns tydligt på festprogrammen. Lime är ju nästan övertydligt, på klänningar, blommor osv.. Ja, även gästboken går i lime 🙂Nog om bröllop nu! Det är ju inte något som jag egentligen ska lägga upp bilder och ”skryta” om, det är Veronica & Mattias dag.. Jag är glad över att få vara delaktig & tärna! 

Max har blivit förkyld IGEN!!! Nu är det så att jag börjar bli arg på alla baskilusker!! Min förkylning började släppa greppet om mig igår, idag rinner Smaskens ögon & näs konstant och han är så noga på att torka hela tiden så han är självklart helt röd runt näsan nu!! Han fick vara frisk knappt 2 veckor… Imorgon när vi kommit hem ska vi sätta in astmamedicin direkt enligt schemat! Så han inte får det lika jobbigt som sist.. 

Hade tänkt att ev överraska Tessa med ett besök imorgon, men bara av trappan här hemma hos Kåka så har jag helt sjukt ont, så jag kommer aldrig upp för trapporna hos henne! Får åka dit när liten är född, eller så får hon komma hem till oss och fika och lukta bebbe

Klockan är alldeles för mycket, och jag borde sovit för länge sen, så nu blir det några sidor i boken innan ögonen sluts.. Får se om jag ev hinner få på Vera ett set imorgon innan vi åker hem.. Slog förresten av min lillfingernagel idag! Onaturligt långt ner! Jävlar vad ont det gjorde!! Ändå kortade jag av mina naglar säkert 5 mm igår, men så slant jag på deras kökssoffa och nageln gick av.. Måste låta den läka med nagelolja och låta den växa ut lite innan jag kan lägga på nytt material. 

Puss och Hej! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s