~Känslan idag~

Blir lite glad~

Blir lite glad när wordpress skickar mig ett meddelande där det står att ”My stat’s are blooming” och att antalet besökare här på bloggen ökar! Jag tycker det är jättekul verkligen eftersom min blogg har blivit en typ av hobby! Och jag bloggar inte om någonting intressant egentligen.. Jag är inte känd, inte rik, har inte 7-14 barn, blev inte mamma som 13 åring, har aldrig deltagit i en dokusåpa, hänger inte på Stureplan, har inga opererade snygga tuttar (fast det är dock en dröm om att EN dag efter barnafödande och amning, kunna fylla upp dom, så dom inte är så platta och låååånga), umgås inte med någon B-kändis heller, jag skriver inte om något brinnande intresse, såsom barnvagnar, bilar, märken eller mat..

Jag är en vanlig & ganska tråkig Svensson! Jag är gift med den roligaste & snyggaste man jag kan tänka mig & vi har tillsammans 3 barn, 1 tjej12 & 2 grabbar på 8 resp 2 år. Vi har en hund & en katt. Oh ja, en ödla oxå, skäggagamen Gösta. Vi bor i en trång hyreslägenhet på 81 kvm. Vår ödla har större yta att bo på i sitt terrarium än vad vi på två ben trängs på för yta. Dessutom väntar vi en bebis nu i mars, så vi ser verkligen fram emot att TRÅNGT ska bli T R Ä N G R E !

Min blogg är min dagbok verkligen! Den är en del av min vardag och har en stor roll i min kvällsrutin! Jag tror att lite har att göra med att när jag väl kunde skriva som barn, så började jag med dagbok, skrev varje kväll från de jag var omkring 8-9 år tills jag var 22.. Då upptäckte jag den mer uppdaterade versionen av ”dagbok”! Nämligen bloggen! 

Jag skriver om ingenting. Min familj, vardagen och allt är totalt ointressant för den som inte känner mig.. Men jag är ändå glad för att några kommer tillbaka in till mig flera ggr! Tack! 

Tillbaka till verkligheten, åkte hem från Kåka & familj idag! Jag kan bara sova en natt i deras bäddsoffa, den är för hård och stum! Är jag inte gravido så är det inga problem med att sova i den. 

Vi hann hem precis till mello! 7 minuter i 20 klev vi in genom porten! Tycker att mello varit bra i år! Robin & Sanna har varit grymt bra programledare, med deras sånger och sketcher! Filippa Bark tål väl att diskuteras, men inte här och inte nu! Och att Måns vann! Riktigt bra låt! Tror han kan ta Sverige ganska långt i Eurovision.. Ska dock erkänna, jag avskydde Loreen och hennes Euphoria, och hon gick och vann hela skiten! Så vem vet, jag kanske har helt fel om Måns & hans bidrag!

På fm åkte jag & Noel med Kåka till Lebro (”Bullerby-stället” utanför Gnesta) och hälsade på hos en klasskompis till Beckis! Dom har en hund, som ser ut som en ännu mera mindre pinscher än just dvärg pinscher, och jag ville så gärna se den live! Rasen heter Prazsky Krysarik och var helt underbart söt!! Lille Roland! 

Ziri är såklart den med lila halsband, den andra är Roland! 

Nä, nu har jag pga trötthet lyckats en gång att radera inlägget, så jag var tvungen att skriva om allting, så medans jag fortfarande är någorlunda på ”topp” ska jag avsluta!

Tack än en gång till er som tittar förbi!

Sov gott! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s