~Dagligt~, ~Helt Galet~, ~Känslan idag~

Mvc v 40~

Alltid lika trevligt att träffa min barnmorska! She makes me feel good!!! Och det är en stor eloge tycker jag! Idag fick både Noel & Max vara med och lyssna på hjärtat :). Noel fick även lyssna med trätratt, de ni, lite häftigt tycker jag! 

Hjärtat slog 140 slag/min. Blodtryck 105/70. Och så kom vi till Sf-måttet… 39 centimeter!! Vi bara titta på varandra jag och Birgitta! Hur sjutton kan magen växt nästan 2,5 cm på 2 veckor och då har jag gått ner ytterligare 1 kilo i vikt!! Så på måndag ska jag iväg och göra ett Tillväxtultraljud i Liljeholmen. Känns väldigt skönt! Jag fasar ju lite extra inför denna förlossning med tanke på att bäckenet är så jäkla ömt, och då är jag lite rädd för hur stor bebis faktiskt är.. Menar, varken Eda eller lustgas hjälper mot bäcken-smärta, och då båda mina söner lyckats ha stora huvuden och båda låg på 3900/3915 i vikt, så är jag faktiskt lite orolig… Men nu känns det betydligt lugnare, får se vad tul visar på måndag.. Längtar lite efter att få tjuvkika på bebis 😊

Imorgon efter barnens skola drar vi till Gnesta! Ska vika festprogram med Vera! Bara 50 stycken med typ 6-8 sidor i varje!! Tjohoo! Varför göra det jobbigare än vad det är lixom 😉 Kommer bli bra! Sen tror jag inte det är så mycket mer av förplaneringen kvar.. Godiset läggs i gåvoasken dagarna innan, placeringskorten klara, nä det är festprogrammen som gäller nu.. Sen är det lite slapp inför deras stora dag! 

Så efter den här helgen ska jag bara fokusera på mig och bebis i magen! Ska inte planera in något mer innan den är född.. Bara njuta! Så dags nu när det är knappt 1 vecka kvar till Bf. Kan ju gå över.. Om bebis är stor så väntar en igångsättning den 18 mars 😦…. S K R Ä C K ! 

Innan Mvc hade vi dietisten med Noel.. Nu bestämde vi att börja med näringsdryck med högt proteininnehåll då vi knappt får i honom kött.. Milkshakes ska vi fortsätta med oxå, men där fyller vi på med fett och snabbt socker för ork och som kan leda till ökad aptit (förhoppningsvis).. Vi fick med en näringsdryck hem med smak av smultron. Den ska han få imorgon. På recept kommer vi få vanilj, choklad, jordgubb, björnbär, smultron & även en som är mer som en juice & lite mera syrlig i smaken. Så ska Noel få testa sig fram till vilken smak han tycker bäst om! Hoppas verkligen han kommer dricka näringsdryckerna!!! Jag vill verkligen se honom lägga på sig lite och se friskare ut!! Han är så väldigt smal

Klippte Max här på kvällen igen!! Han har så sjukt mycket hår stackarn. Nu blev det en rejäl ansning och han blev superfin! När Nina kommit hem och landat efter deras Mexico resa tänkte jag kolla om hon har kust att klippa Noel, annars bokar jag frisör tid till honom.. 

Ja, men det var väl vår dag idag.. Efter Mvc så åkte vi till Ikea för att R skulle hämta en katalog till Farmor Orve, sen till tippen i Årsta och slängde madrasser efter Farfar.. Så idag har jag varit vaken sen 7, klev upp 7:30 och har inte sovit någonting på hela dagen!! Blunda lite i bilen när R åkte hit & dit, men sov gjorde jag inte! Djupt imponerad av mig själv, men av vilken anledning jag är det förstår jag inte!! Jag S K A ju vila massvis nu, utan dåligt samvete. Fast humöret nu på kvällen har inte varit på topp, och nu är jag så övertrött att jag säkert inte kommer kunna somna på ett tag… 

Nu har Mini hicka.. •hick•hick•hick•

Ha det gott alla snyggingar därute!!

Puss puss 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s