~En snabbis~, ~Känslan idag~

En kortis~

…innan jag ska dyka ner i boken.. Alltid skönt att först blogga av sig lite innan det är dags att på riktigt varva av i hjärnan! Nu är det inte så väldans mycket som händer överhuvudtaget.. 

Fast idag tog vi oss till City Gross, behövde fylla på med blöjor osv, ingen storhandling, det finns det ingen ekonomi till. Som vanligt så blir jag helt slut av såna utflykter. Så fort jag går så håller bebis på och jävlas, sammandragningarna kommer hela tiden, så det blir bara jobbigt, både mentalt och fysiskt. När vi kom hem så hade två av mina köp hos Wish kommit! Ena var vackra strassblommor till mitt och tjejornas hår på bröllopet! Dom var jättevackra verkligen! Och sen är det ett linne med vad jag trodde var en tiger på, men det var visst en leopard!! Min dotter har en förkärlek till Tigrar! Dom ska görna pryda allt från kläder till mobilskal osv.. Ungefär som jag och mina Elefanter!! Men självklart var det inte en tiger på då såklart.. Köpte häromdagen sån här pappersmapp i hårdare material, (perfekta för dom att ha i skolväskan och lägga viktiga papper i som ska med hem) en varsin till Sara & Noel, den ena med ett lejon på, fanns inga tigrar, och den andra med en leopard, så hon fick välja först, då valde hon iaf leoparden.. 

Idag blev det ris, currysås och kokt kyckling till middag!! Max åt en bamseportion och sen satt han och åt bara ren kyckling! Han älskar verkligen den maten, det gör iof alla barnen & även jag.. Robert som är mer skeptisk.. Gott var det! 

Imorgon är det mvc!! Tjohoo, träffa min fina bm Birgitta! Och lyssna på det lilla hjärtat, kolla järn, ta blodtryck osv!! Innan Mvc ska Noel på kontroll hos dietisten!

Får se om det blir Gnesta nåt under helgen.. Tänkte hjälpa till med festprogrammen och kolla om vi kan laga Veras tiara, iaf där blinget ska vara, inte det där jag råkade känna lite för hårt 😳😬

Har inget vettigt kvar att rensa ut ur huvudet.. Nu blir det en kiss och sen sängen med bästa sällskapet!!!!!! Japp, Max & boken 😂

Puss och ”att att”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s