~Härligt~, ~Känslan idag~

Hihi!! Äntligen v 40 (39+0)

Finalveckan har börjat!!!! Men ingen jäkla idol/mello/farmen-finalvecka osv, utan sista veckan nu innan Beräknad Förlossning!!! Nu kan man tycka att ”shit så fort det gått” och ja, jo, det kan jag nog hålla med om… Men det här har varit den absolut tuffaste graviditeten hittills! Så ont som jag har haft och fortfarande har, trodde jag inte var möjligt att få ”av att bara vara gravid”. Jag längtar tills jag inte är gravid längre! Längtar tills jag håller Lilla Söta i min famn.. Snart är väntan över, och ett nytt helvete tar över, sömnlöshet, ont i rumpa och mage, läckande bröst, otröstligt barn, säkert en svartsjuk Max… Men det vet man ju om.. Att det jobbiga första tiden inte går att undvika..

Idag plockade R ner 8 kartonger från vinden med bla barnkläder & böcker, som jag skulle kolla igenom och se vad som måste vara kvar.. Böckerna bantade jag ner från 1,5 kartong till 1 halv pappkasse. Barnkläder var mycket kast, men hittade små bebiskläder som både Sara & Noel hade som bebisar, det åkte direkt in i tvättmaskin! Vet inte vart jag lyckats göra av (gömma) alla Max babykläder, för jag har verkligen ingenting. Så därför var det väldigt glädjande att hitta dom här kläderna idag! Nu tvättade jag det som passar både flicka & pojke, men har fortfarande en kasse med bara rosa kläder i pytte-storlek, som vi får se om jag kommer behöva tvätta eller ej.. Iaf, rensning av kartonger osv, 8 kartonger blev 3!! Så skönt att kasta skit vi sparat på i typ 16 år som bara känns dumt att släpa med om vi nångång får svar om flytt.. 

Hittade bild på mig i v 40 med Max, och jämförde med mig nu i v 40.. Kolla skillnaden..Tycker magarna är ganska olika… Fast nåt säger mig att det är en grabb där inne.. Har varit så övertygad om tjej, men nu börjar jag luta åt att tro det är en kille.. Med Max var det likadant, trodde han var en tjej, men sista veckan ångrade jag mig och kände starkt att det var en kille.. Får se om det stämmer även denna gång.. Tycker ändå att magarna på bilden är ganska olika, inte samma form alls.. Men men, återstår att se! 

Hade utvecklingssamtal med Noel i hans skola idag, det gick bra! Det märks nu att medicinen tar som den ska, han klarar (de löjliga) målen (för årskurs 1) jobbar på bra i skolan. Tycker det är sjukt med alla mål & krav på så pass små barn.. Min åsikt!! 

Sara har varit hemma måndag & idag för att hon är förkyld, men imorgon får hon gå. Visst är hon snorig och krasslig, men ingen feber eller nåt, så testa gå kan hon alltid göra, skulle hon börja må sämre eller känns att hon inte orkar skoldagen, så hämtar vi såklart henne!

Måste bara dela med mig av den här sköna bilden på Smarre. Han vet att det är ”nåt” med min mage, men han förstår inte att en bebis kommer snart.. Men han visar magen hänsyn, även om han allt som oftast vill ligga/vara nära/sitta hos mig..Å här är idag, först leka med bilar…Sen så stolt över att själv få gå upp för låååånga trappan upp till Storebrors klassrum..

Ja, det var allt för idag!

Tack för titten! Välkommen åter!

Puss o kram 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s