~En snabbis~, ~Känslan idag~

Sliten~

Igår var så rolig att jag idag både känt mig bakis & onykter!! Vilket är helt omöjligt, då jag endast drack vatten & lingondricka igår :). 

Vera åkte hem runt 12 tror jag, och knappt 45-55 minuter efter det gick jag och la mig i sängen. Somnade, sov &……soooov!! Vid 18:30 väcker R mig… Jag har sovit hela jäkla dagen!! Det är ju stört! Samtidigt behövde jag nog det! Och jag är trött nu igen.. Det märks att det är på slutet av graviditeten. Sov som en gris dygnet runt med både Max & Noel veckorna innan förlossning. 

Så Noel & Max har lekt uppe hos Franke & Mille idag! Max har tydligen varit där i 2 timmar och lekt utan att R var med!! Stor kille! Noel har varit med Nina & Christian & Franke i källaren och rensat deras förråd. Grabbarna har visst plingat på dörren här, när jag sov & R var i tvättstugan, de sa att hunden skällde men ingen öppnade.. Jag har inte hört det!! Noel tycker att jag nog borde peta öronen för att jag inte hör såna saker 😂😂 Ja, det kanske jag borde.. 

Sara har väl varit hemifrån sen typ 11 & kom hem strax efter 20. Hon börjar bli förkyld :(.. Jag orkar inte med alla virus som vi får hem hela tiden. Fan, jag är ju förkyld igen, varit i lite mer än 1 vecka, nu börjar Sara snora.. Har hon ett annat virus än mig lär jag säkert åka på det oxå, och jag börjar fan få panik!! Sk jag inte hinna bli frisk innan fl? Jag pallar inte vara sjuk hela tiden!!!!

Vilket otroligt väder vi haft idag!! Med risk för att vara negativ, så sög det ur mitt perspektiv! Jag kan inte gå ut och njuta av vädret pga bäckenet… Det gör mig lite neggo & väldigt tjurig! Får väl hoppas att det håller i sig så att jag får njuta av det senare

Äsch! Gör en favorit i repris, gå och kissa, sen läsa & sova!!

Pyss pyss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s