~Härligt~

Sängen är min bästis~

Så känner hela min kropp just nu! Vilken dag det varit!! Jag är jätte glad över att den varit så lyckad, många skratt, härliga tjejer, glada miner! 

Så ni som misstänk att jag var på G att föda, så kan jag berätta att så var ALDRIG fallet!! Det var en del av min plan för att få upp Veronica till Stockholm, utan att hon skulle förstå eller att det skulle bli för uppenbart att det var möhippa idag! Kanske blev hon lite besviken över att det inte kom nån bebis, men tror hon överlever det 😜! 

Vi började här hemma, med en liten brunch typ, och Smirnoff i Hippelihoppan!! Sen bar det av till The Creativity House i Fridhemsplan!! Det var fantastiskt roligt att måla på porslin!! Kommer definitivt åka dit igen, även med barnen! 

Det var verkligen dagens höjdpunkt! Otroligt kul!! Tyckte iaf jag!! 

Sen blev det bowling, där slöt Nina (R & V’s kusin) upp, och jag och mamma tittade på! Jag får inte bowla just nu och mamma har nyligen opererat sin högra handled efter att hon brutit den, så vi fick roa oss med annat. Men 1 timme går så fort! 

Sen blev det buss till Sveavägen! Veronica slutförde sina uppdrag med bravur, och på bussen hitta hon en kompis! Tur att hans tjej var så snäll och lät Veronica prata sönder stackarn!!

Hans flickvän syns inte, men hon sitter bredvid honom. Den roligaste bussresan jag varit med om någonsin! 

Sen avslutade vi med god mat, mera skratt och prat på Mandarin City

Älskar kontrasterna mellan dessa bilder!! 😂

Allt som allt en toppendag! 

Är impad av att jag själv orkade haka på.. Men det straffar sig nu, har så ont i bäckenet.. 

Tack & hipp-o-hej för mig!!

Pussen kramen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s