~Förståelse~, ~Känslan idag~

Måste hinna med en blogg~

Det kan vara så att den Lilla Söta har bråttom ut.. På kvällen här släppte en rejäl bit av slemmisen och sen dess har jag haft molande mensvärk och nu har jag haft en del sammandragningar. De gör inte ont ännu, men är ganska hårda.. Så nu bäddar jag ner mig så får vi se om det drar igång under natten!! 

Jag har egentligen inte tid att föda nu, har faktiskt ganska mycket andra saker jag behöver göra.. Det är faktiskt 11 dagar kvar till Bf, och jag vill träffa min barnmorska på torsdag för att jag vill tacka henne för hjälpen med råd om Saras mollusker, och sen är det näst sista mötet vi har… Och jag vill träffa henne, så är det bara… Nu blev jag nästan lite arg… Och det helt UTAN anledning..!!!

Å nu kom jag på att jag skulle packat BB-väskan, men det glömde jag.. Har krupit ner, får ta det sen om det behövs. Den kan ju egentligen R packa när han åker hem, om det nu dragit igång alltså, och hämta medans jag är på BB. Viktigast är väl kameran.. Och laddare till telefon.. 

Passande nog så kom mitt fina kläd-set till 4an idag! Det är helt ljuvligt och unikt!Självklart med Elefanter på!!! Mössa, dregglis, body och byxor!! Samma tjej som sytt det som sydde mössan Ellie fick på sitt dop! 

Passade på att fota mig själv i hissen idag! Såg då att jag gått ner ganska rejält i vikt även denna graviditet. Det har inte känts så.. 

Idag har jag haft Tessa på besök!! Riktigt riktigt roligt!!! När var hon hemma hos mig sist…? Oj, kommer inte ens ihåg när😳 Nu bor vi en bit ifrån varandra och båda har mycket på sitt eget håll, tur det finns fler sätt att hålla kontakten på än att det måste ske via personliga träffar! Fick iaf min Blender köpt idag!! Hade tänkt inviga den imorgon, hmmmm, får se hur det blir med den saken.. Känner jag min kropp rätt kommer jag ha annat att göra imorgon än att göra milkshakes

Jävla bebis å ha bråttom.. Chilla lite, jag vill ju få besked om flytt och hinna hjälpa till att börja packa, sen har vi tid att ta emot dig..

Nä, nu blir det att knoppa.. Samla styrka! 

Tack för titten!

Puss puss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s