~Dagligt~, ~Härligt~, ~Känslan idag~

Varit utanför dörren~

Idag pallade jag bara inte sitta här i lägenheten och bara glo.. Vi har pratat ett par veckor tillbaka om att vi behöver hitta nån bra filt el liknande till vår soffa, då överdragen till sittdynorna verkligen börjat ge upp.. De har spruckit i det översta tyget här och där och det ser så jäkla tråkigt ut. Så vi åkte till Rusta i kungens kurva. Hittade där överkast i ett lite hårdare (fast ändå mjukt) material, som inte drar åt sig skit såsom fleece gör. Köpte 2 såna och nu ser vår soffa faktiskt både finare & mer inbjudande ut att sitta i! Väldigt nöjd!!Det är Max som staplat kuddarna :), vår hjälpsamma och duktiga lilla sötkorv! 

Efter att ha fixat soffan så fråga jag R om han hade lust att dra fram alla leksaker och skit/skräp från under soffan så jag kunde rensa, snäll som han är så gjorde han det åt mig! Fyllde återigen en sopsäck med trasiga leksaker, förstörda böcker, papper och skräp som låg där under! Så äckligt egentligen. Medans jag plockade med det (tog bara 2 timmar) så bytte R gardiner i vardagsrummet, barnens rum och kök. Så nu ser det lite ”vårigt ut” även inne! Jag har gått och sagt att jag tänker inte plocka ner julgardinerna förren vi fått besked om flytt.. Men nu blev det så iaf, och ganska skönt ändå. Dessutom är det så mycket renare och ser mer hemtrevligt ut till den lilla sötas ankomst. Man får ta lite pö om pö.. Det här⤴️ känns fantastiskt skönt!! ”Bara” 13 dagar kvar till Beräknad Förlossning!! Snart är Lilla Söta här och vi får kanske veta vad den heter 😜.. Behöver kanske inte vänta 5 dagar med att den ska ”tala om” vad den heter såsom Max gjorde. Det var svårt att komma på hans namn, men rätt som det var vart det så självklart att Max var det namn han bar… Trallallalllaaa!!Kan ni förstå att den här ”lilla” killen ska bli StoreBror? Ofattbart!! Vår solstråle! Skrattar jämt, är med på allt! Glad och snäll! Han är så egen verkligen. Varken Sara eller Noel har varit så glada som småbarn som Smarre är.. Sara var lugnet själv som liten, Noel en charmig orkan i humöret & väldigt pigg på att upptäcka allt! Tre helt olika ungar! Undrar vad den här lilla får för egenheter? 

Jag tror ändå att lite har Max trygghet och självkänsla att göra med att han inte ”slussades” in på dagis direkt efter 1 års dagen, utan han har verkligen fått vara hemma och tagit allt i sin egen takt. Och vilket lyx för mig och R!! Att få möjlighet att vara hemma och se Max, uppleva minsta lilla grej & inte missa en endaste sak! Det är jag oerhört tacksam för! Som tidigast blir det dagis för honom i höst.. Augusti el september. 

Shit vilka sammandragningar jag har.. Tror n ä s t a n  jag vågar kalla det här för FÖRVÄRKAR!! Dessutom tycker jag själv att magen sjunkit en hel del, så det närmar sig ändå!

Får kanske besök imorgon! Av en älskad vän som jag inte träffar speciellt ofta! Hoppas du hinner och orkar stanna till här på en kaffe och en KRAM!! Så länge sen vi träffades och bara kan prata om allt och inget! Det underlättar att inte nån av våra storingar är med, dom stör bara när vi leker!! Eller hur?? Får skicka iväg R & Max till NetonNet och köpa en Blender till mig, så får vi kanske en timma helt solo!! 

På tal om blender, nu måste vi på allvar få i Noel minst 600 kcal EN gång om dagen, hans vikt står still men han växer fortfarande på längden, vilket är bra, men med tanke på att han får i sig för lite näring, kan det sluta med att han slutar växa på längden, och det får INTE hända!! Så nu är det feta milkshakes med gräddglass, bär, grädde och rapsolja! Kaloribomb, men en god sådan för honom. Jag har hittills varit grymt lat och bara orkat ca 1 gång i veckan då jag bara har stavmixer hemma, sjukt jobbigt att göra med, så nu ska en blender införskaffas så kan jag göra shakes till min stora pojke varje dag!! 

Så var det med det!! Måste gå och kissa!!

Puss Kram & nyp i ………. näsan 😆

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s