~Dagligt~, ~Förståelse~, ~Känslan idag~

Börjar bli orolig~

Den här graviditeten är tuff.. Milt sagt! 

Idag var vi på City Gross i Kungens Kurva & jag tror inte vi hann många steg in i butiken innan jag hade så ont i bäckenet, sammandragningar och blev snudd på lite orolig över att förlossningen är på G.. Samt ett helt sjukt tryck neråt.. Både bakåt och framåt.. Mina graviditeter hittills har inte startat tidigare.. Sara kom 18 dagar över tiden, Noel 11 minuter över tiden (född 00.11 den 12/4, Bf var 11/4) & Smaskis var beräknad 21/4 men kom den 29/4 så 8 dagar över tiden..

Blir spännande att se hur morgondagen kommer gå.. Ska till museum imorgon (ja imorgon blir det av) och knata omkring där en heldag, när jag trodde jag skulle föda efter 20 min på City Gross!! Kanske tagit mig ”vatten över huvudet” med allt jag vill hinna med..

Men det är många stress moment just nu.. Vissa dolda andra synliga.. Som bytet tex, Om vi visste att vi skulle flytta, då skulle vi kunna börja packa och slippa stressa med det sen. Nu kommer det bli kaos!! Jag bara vet det!!! Är stressad över hur min tärnklänning till bröllopet kommer sitta.. Kan ju inte prova den med den här megakulan på kroppen.. Stressar för att vi har 3 fantastiska ungar som fyller i april och som självklart ska firas med ”släktkalas”, men vart? Bor vi här? Eller är vi i en flytt? Vilket datum ska dom firas? Alltså, jag överdriver säkert i mångas ögon/öron, men för mig är situationen nästintill ohållbar!!! Jag blir tokig av att inte kunna planera, inte veta vilket datum, när var & hur!! Dessutom om vi flyttar är lägenheten i kraftigt behov av renovering! När ska vi hinna det? Med en nyfödd??? Ååååååååå just nu är jag nära ett riktigt psykbryt tror jag.. Har för många bollar i luften just nu, och det känns som om jag bara vill kliva undan och ställa mig utanför allting och bara titta på och se hur alla andra löser det… Nu släpper jag det!!! För idag….

Har fått för mig att jag vill ha en Kronan Sulky S till Max. Behöver jag en till vagn? Nej! Men jag vill prova kronan & jag behöver faktiskt en enkelvagn/sulky. Tycker den ser helt underbar ut att köra, och liten och nätt. Står faktiskt i valet och kvalet om jag kanske ska sälja min bugaboo donkey.. Den har ett värde på 17-22 000 med alla tillbehör jag har till den, så sälja den, köpa en mindre liggvagn (kronan) och en sulky, då har jag pengar till övers oxå. Eller försöka byta den i duo i barnvagnsgruppen på FB och pengar emellan till mig då! Ska kolla intresse imorgon tror jag.. Självklart vill jag prova att köra den i duo innan jag byter, men det borde jag hinna med.. Jag kanske kommer tycka den är helt underbar när bebis kommer, och inte alls vill byta/sälja då, men det återstår att se!! Jag har hunnit prova några märken iaf på barnvagnar.. Vissa okända märken står inte med i listan, minns faktiskt inte namnen på dom.. Så 3-4 vagnar till ska nog egentligen in på listan..

  • Brio duo
  • Emmaljunga
  • Teutonia pram maker
  • Brio Sitty
  • Bera
  • Bugaboo Donkey
  • Teutonia Cosmo
  • Chicco liteway
  • Emmaljunga Sitty 

Ingen Kronan!!! Måste testa Kronan!!! Blir nog att införskaffa en Sulky S för att få känna in vad Kronan har att erbjuda!

Nu läsa… Först kissa.. 

Puss & Godnatt 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s