~Härligt~, ~Känslan idag~

Idag (igår) blev det av~

Jajamensan, efter mycket snack och liten verkstad, så kom vi idag iväg till Naturhistoriska! Betyget blir något blandat från oss alla tror jag.. Grymt tråkigt att ”Fossil & Ödle utställningen” var stängd, den skulle öppnas 31/3. Jag tror Noel skulle gillat den mest annars..Men annars hade vi en trevlig och mysig dag  tillsammans, fick se en del, känna på andra saker, så det var ganska okej ändå.. Max var så rolig, det han tyckte var roligast att titta på var ett helt vanligt akvarium med vanliga fiskar!!

Sara & Noel tyckte väl sådär om museumet egentligen, Noel hade hellre åkt till Spårvagnsmuseet, Sara roade sig ganska bra på egen hand..Alltså!!!!!! HAHAHAHA!!! Hon skulle härma uttrycket på… grottmänniskan!!!!😂😂😂Vi var nöjda när vi gick därifrån. 3 timmar gjorde vi ändå av med!! 

När vi kom hem, satte oss i soffan, då fick jag straffet för att ha varit uppe och gått idag! Satan i gatan vad ont jag har! Får hoppas att tyngdkraften bidragit med att bebis blir fixerad nu, så slipper den böka och stöka och ge såna djävulska ilningar i bäckenet!! 

Iaf, så kom R på att efter en så mysig dag skulle vi minsann äta uppe på Orkidee på Åsen till middag!! Jo, då, jätte trevligt och en så god tanke, om inte min snippa känns som en ut & invänd köttgrotta och bäckenet sitter ihop med tunna ståltrådar som ger mig typ elchocker varje steg jag tar!! Självklart hann han med en öl oxå, så köra fick jag göra! Tjoho!

Men vem är jag att klaga? Ungarna gillar Orkidee, jag älskar min familj, och det här är det mest spännande som hänt på hela lovet, så varför inte?!?

Max hade sin egen stil på restaurangen.. Inte ens vid vårt bord kunde han sitta, utan under en stol vid ett annat bord!! Behöver jag säja mer??? Haha, älskar hela denna tokiga familj! Är glad att få vara en del av den!

Puss på Er!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s