~Dagligt~, ~Känslan idag~

Försöker att inte tänka på det~

..men det är nästan omöjligt!! Varje dag, när tankarna går åt det hållet, är jag tvungen att bita mig i tungan och tänka på något annat.. Tycker personligen att allt tar väldigt lång tid och det är något som knäcker mig totalt! Jag hatar att vänta!! Vill veta nu!

Ja, det handlar om lägenhetsbytet.. Vad annars..?

För att försöka tänka på något annat, så går vi vidare.. Noel har varit medicin-fri idag, och en riktigt pain-in-the-”butt”. Gör vi inte om igen. Han behöver verkligen sin adhd-medicin varje dag för hans egen skull oxå. Han mår inte bra av alla utspel, flippar, känslor osv.. Så där lärde vi vuxna oss en läxa!! 

Imorgon tänkte vi nog ta och åka till Naturhistoriska museet. Ska bli roligt!! Då får iaf Noel rasta själen lite och Masken uppräcka & ”tonårs-Sara” kanske kan få anledning att antingen gå runt och ”negga” (vara negativ) eller tillåta sig själv att bara vara Sara och faktiskt ha lite kul!! Är nog mer orolig för min egen framfart därinne. Jag kommer att åma mig imorgonkväll och spy galla över en sån idiotisk grej som att GÅ omkring på ett museum en hel dag!!! Men det får väl bli så då.. Vill verkligen göra något med mina 3 raringar på deras sportlov! Snart är bebis här, så deras påsklov kommer nog inte bli någon höjdare.. 

Max var på återbesök på vårdcentralen idag, det lät som en förkylningsastma och vi ska fullfölja det medicinerings-schema vi fått, och komma ihåg att sätta in medicin i tid nästa gång han är förkyld! Det känns ändå bra! Och han har svarat riktigt bra på medicinen. Idag har han nästan varit helt som vanligt, fortfarande väldigt trött, men han går runt, kollar in sina leksaker, vill ha flaska, dricka osv. Underbart!! 

Nä, om man skulle ta och gå och kissa för 100drade gången idag, och sen fortsätta i nya boken Cirkeln som jag började läsa igår.. Ska se om den är något att ha, annars kan jag typ streama filmen i helgen. Men verkar boken bra så läser jag hellre boken innan jag ser filmen.. 

Så är det! Å snälla ni fina människor! Om ni orkar, håll en extra tumme för att bytet blir av!!! Skulle vara väldigt uppskattat!

Puss & Kram🌷

En reaktion till “Försöker att inte tänka på det~”

  1. Här hålls det tummar✊✊✊ hela tiden det vet du. Va roligt med museum, skulle oxå ha velat men när man inte har pengar så är det svårt att tanka bilen och åka någon stans. Puss puss. ✊✊✊✊✊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s