~Bara jag~, ~Familjen~

Kyrkan & Ikea~

Det är inte så högtidligt som det låter, jag ska inte börja gå på Gudstjänst stup i kvarten.

Jag följde med för att min mamma sa att om N får positiva besked av läkaren på onsdagen, då skulle hon gå i kyrkan idag. Och nu fick vi positiva besked, och då måste hon hålla sitt löfte. Oavsett om det är till Gud, EIR, Allah, Grannen, Ove Sundberg, eller you name it.. Jag tror på karma, och att försöka hålla löften när man bett om något, ge vidare, och att älska sin omgivning.

Så idag gick hon, N & jag på gudstjänst i Gröndals Kyrka. Helt ärligt kändes det nästan lite som en sekt även om jag kände att jag var där för att visa min tacksamhet till livet, just här & nu.

Efteråt åkte vi tre till Ikea. Jag hittade en så fin lampa på fyndhörnan! Har länge haft ögonen på den designen, men tvekat då den går lite emot ”min stil”.. Men nu var den nedsatt & då slog jag till. Ljuset eller skenet är varmt och inbjudande! Jag kommer köpa flera!!

”Villhöver” flera!

Passade på att köpa kontakter till taklamporna hemma. Efter stambytet byttes allting ut, och inte ingick några nya kontakter. Så där står jag, med taklampor som inte går att använde pga fel kontakt! Konstigt och irriterande tycker jag! Att det inte borde ingått kontakt till alla de lampor som satt vid stambytets start.

Ja, efter helgens, fredagens, irriterande och barnsliga beteende från en person, blev jag inte mindre förbannad på lördag morgon vid 8:15 när Tre små troll dök upp här. Jag somnade vid ca 4:40 & väcktes av att mamma kommer in o säger att R är borta.

Blev först arg, sen orolig. Jag hade ju pratat med honom på kvällen och M var uppe och kollade av allt. Då hade han dragit till MB efter det och somnat där. Så när jag började ringa vid 8:15 vaknade han väl till. Känns så förbannat olustigt och oseriöst allting.

Jag behöver lägga fokus på mig just nu. Jag ska börja jobba efter sjukskrivningen. Jag behöver mitt lugn och att försöka få komma ner i varv. Nu har hela förra veckan gått till N, såklart, och helgen har bara varit kaos pga vissa saker. Barnen springer till mig konstant. För mig är det som ett litet ”uppvaknande”.. Varför kommer de till mig när det är deras pappas vecka..?

Nu ska jag läsa. Haft två nätter nu med alldeles för lite sömn. Och imorgon är det redan måndag. Dagarna går sjukt fort.

Ta hand om er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s