~Bara jag~

Massor av friskluft~

Åkte med och kollade när brorsonen spelade match i Årsta. Tyvärr förlust men det är alltid lika kul att se Leon på plan med en boll! Fick med oss M som sällskap. Han är så liten o tunn dock men han fick låna jacka och så försökte jag att röra mig med honom hela tiden så han inte skulle frysa ihjäl, lillskrutten! det var ändå skönt att vara ute i ca 2,5-3 timmar! Kommer sova gott inatt hoppas jag!

I fredags blev det ett oförberett party för mig, men himla roligt blev det. Träffade nytt folk, vilket inte händer ofta, men inga jag kommer ha kontakt med igen. Blev bara väldigt annorlunda allting!

Har blivit förkyld igen, kanske inte så konstigt efter att alla tre små var sjuka hela min förra vecka. Men är mest snorig och lite hes typ. Annars mår jag ändå okej.

Imorgon blir en dag att bara vila. Ska inte ens tvinga mig ut på promenad då jag fått en hel del motion under förra veckan och helgen. Så imorgon får bli en vilodag med reflektion, planering för veckan och återhämtning.

Nu har jag äntligen gått upp värmen i kroppen efter utevistelsen, frös som en galning när vi kom hem, men efter en dusch och pyjamas på och täcke i soffan börjar jag äntligen att tina upp på insidan!

TjoFlöjt på Er och trevlig SöndagsKväll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s