~Bara jag~

Fuktigt, kladdigt och kvavt~

Så beskriver jag vädret ute. Jag kan tycka det är lite najs med sommar osv, men det får gärna blåsa lite. Nu står luften helt still. Vi bor ändå väldigt högt upp i huset, men det är omöjligt att få till ett korsdrag.. Om vi bar kunde få under 26 grader inomhus så skulle det iaf vara okej. Men nu är det alltid kvavt och klibbigt. Kom nyss in från kvällspromisen med Znirpan, ute är det fan ljuvligt. Ca 22 grader och det känns så skönt. Inomhus en jävla bastu! Gillar inte alls det!

Nu har den vidriga veckan som väldigt nära inpå blivande 40 and faboulus.. Jag ska börja fira mig själv mentalt imorgon. Då börjar min singel-vecka och jag ska försöka jobba lite på brännan och bara njuta av t y s t n a d!!!Återigen har det varit en helvetes vecka med N. Återigen har jag blivit berövad min nattsömn. Klumpen i magen bara växer.

Idag så satt jag & R och snackade igenom vad vi tror blir bäst på lång sikt. Och det han fått tips om verkar vara bra. Verkar vara exakt det vi behöver. Det N behöver. Ringde Soc och fick då veta att socialsekreteraren som vi har slutar sin tjänst om 1,5 vecka. När tänkte de informera om det?? Inte nog med att att Bup skärholmen helt tappat allt förtroende i mina ögon, nu kom nästa käftsmäll. Ska vi aldrig få andas ut? Aldrig få rätt stöd att kunna få hjälpa vårt barn? Hur mycket orkar man egentligen?

Livet är bara för mycket. Livet är väldigt tufft just nu. Livet är i trotsåldern känns det som..

Suck….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s