~Bara jag~

”Mamma-Maffian”~

Måste så bara skriva av mig.. Tror jag ska börja göra det flera gånger om dagen. För mitt i allt kaos så finns såklart pytte pytte lite glädje.. Att skratta är just nu allt jag behöver, om så bara för en kort stund.

Pratade med J precis, när vi har våra samtal kring N & N.. Och hon hade hört något så roligt gällande oss, så både hon och jag satt och skrattade. Mitt i allt det här galna, roliga och snurriga karusellen så fick vi höra sanningen från ”deras” perspektiv, och jösses, så roligt.. Snacka om att vårt nya namn nu är ”Mamma-Maffian”.. Vi är så pain in the ass, att ungdomarna springer pga oss.. Så jäkla roligt hur ettriga föräldrar kan få det att bli! Men inte kommer vi backa för det. Vi fortsätter vara jobbiga.

Ni vet jag att ni inte fattar ett skit av det här inlägget, det är mer riktat till mig själv. För att jag ska kunna komma tillbaka hit och komma ihåg att i allt det svarta som är just nu, så satt jag och skrattade, och det här vill jag minnas. Jösses

En dag ska jag läsa det här för min N.. Han ska få höra hur ryktena gick, och det ska bli kul att se hans reaktion.

Snacka om att livet går upp och ner.. s kund för sekund, minut för minut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s