~Bara jag~

David Tobias via Messenger~

Har du fått meddelanden? Har någon skrivit till dig och sagt att dina barn är i fara? Att de planeras saker bakom din rygg? Att du absolut inte får kontakta din ex man?

Då önskar jag att du tar kontakt med mig. Lämna en kommentar så kan jag svara dig på mejl. När du kommenterar måste du lämna en mejl adress, via den kan jag skriva till dig. Den är ändå inte synlig för andra som skriver eller läser. Den enda som ska se din mejl är jag.

Den här sjuka jäveln njuter av att få alla oss kvinnor o mammor till marken, men det måste sluta nu. Du kan alltid vara anonym med mig. Jag kommer aldrig avslöja dig. Jag vill bara ha din hjälp att stoppa DT. Du kan stötta mig genom att bara vara ”bakom” mig.

Men allt måste sluta. Jag vill ha mitt liv tillbaka. Vi ska ha våra liv tillbaka.

Kram

En Divas Blogg 💙

35 reaktioner till “David Tobias via Messenger~”

 1. Hej, jag har blivit utsatt för liknande hot, men då av en ”Rasmus Rasmus”
  Det är dock snart 2 år sen – 30 mars 2019.
  Jag har kvar skärmklippen och obehagskänslan.. Polisanmälde men inget hände med den såklart…

 2. Hej!
  Detta har även hänt mig.
  Självklart vill jag vara med och stoppa detta idiotiska tilltag!!!!
  Anette

 3. Hej jag har också fått såna läskiga meddelanden av just honom. Polisanmälde det och har blockat….

   1. Nej jag gjorde aldrig det, han kontaktade mig i oktober. Tillvägagångssättet är detsamma, känns jäkligt olustigt att han tagit reda på väldigt privata saker. Men starkt gjort av er att gå ut i tidningen, jag har allt kvar o mobilen och om det kan bidra till att han stoppas så delar jag gärna med mig för det är för jävligt det han utsätter folk för😡

    1. Jag tycker, om du orkar att du ska göra en anmälan. Hänvisa till artikeln i Aftonbladet. Vet många som gjort det och då måste snart polisen börja agera.
     Har du sökt upp mig på Facebook?
     Vi är några i det en grupp som pratar o stöttar varandra.
     /Jojo

   2. Hej
    Ja jag har polisanmält 😡
    Jag blev så jäkla rädd när han skrev till mig kl 01 på natten..

 4. Jag har också råkat ut för honom, har anmält idag efter er artikel. Du får gärna kontakta mig på fb. Jag funderar mkt över hur han kunde veta namnen på oss i familjen. Kan han ha hittat oss på My heritage släktforskningssidan? Är du med där?

  1. Hej!
   Jag är inte med på den sidan. Inte med någonstans där jag borde utmärka mig.
   Jag har sökt på dig på Facebook men dyker upp två st med ditt namn.
   Vilken av kontona är ditt?
   /Jojo

  1. Hej. Jag har också fått meddelanden av honom. Försökte söka upp dig på Facebook men det finns så många med samma namn. Jag tror att det bara är jag som har mitt namn på fb (Jenny Stålarm) så om du vill får du gärna skriva till mig. Jag har brunt lockigt hår och en grön tröja på bilden.

 5. Jag skrev i Messenger, men du ser kanske inte det. Jag ska försöka leta upp dig igen, för som sagt han måste ju gå att stoppa på något vis.
  Jodå jag kan göra en anmälan, ju fler som anmäler desto bättre.

 6. Det går inte att skicka vänförfrågan, eller så är jag korkad. Men lägg gärna till mig Anette Tordarve.

 7. Hej, jag har fått likadant meddelande dock i september 2019. Gjorde ingen polisanmälan då jag tänkte att det var meningslöst men var otroligt rädd länge efter. Då kallade han sig Daniel Christian.
  Så vidrigt att han hållt på så länge och fortfarande gör.
  Sjuka att han blandade in så mycket personlig som för och efternamn på min dotter, hennes pappa och min pappa. Hemska människa!!

  1. Hej Helen!
   Så tragiskt att personen aldrig slutar.
   Vill du vara med i en privat messengergrupp där vi är många som drabbats av den här personen?
   Dada mig på fb i såfall!
   /Jojo

    1. Kan du söka upp mig på Facebook? Johanna Larsson Söderberg, har rött/korallfärgat linne och ett barn på profilbilden.

 8. Hej. Jag har precis fått meddelande av denna David Jakop på messenger. Blev jätte rädd. Gick till polisen men dom kunde inte ta emot en anmälan.

 9. Jag fick idag av troligtvis samma , Rickard David .. har polis anmält .. super obehagligt detta ! Verkar som han hållt på länge ..

   1. Polisen sa oxå att det lär väl läggas ner då det är fake konto .. men nu när så måna är drabbade borde dom ju kunna spåra på nåt sätt .. jag är såå glad att min vän hitta denna sida å Aftonbladets artikel , jag va livrädd men som tur va lyckades jag stoppa honom i tid innan obehagliga frågor kom , räckte med allt han visste redan ..

    1. Ja det är skrämmande nog. Har en tråd på Facebook där alla de jag fått tag i som drabbats av idioten, pratar ihop oss. Vi har även gjort en stor anmälan med allas diarienummer. Säg till om du vill bli tillagd där.

   1. Polisanmäl! Anmäl till Facebook. Hänvisa i anmälan till artikeln i Aftonbladet gällande hot & trakasserier via Messenger. Säg att det alltid är manliga svenska dubbelnamn som Alias. Polisen måste börja ta det här på allvar! Hur mår du?

    1. Hej
     Först blev jag rädd.
     Sen skickade jag skärmdumpar till min son på 23 år. Han blev också lite skärrad. Men han och en kompis hittade sen artikeln hos Aftonbladet.
     Nu känner jag mig lugn.
     Ett tag trodde jag personen var sonens halvgalna faster. Det skämde mig.
     Men som sagt. Nu lugnt.
     Knepigt att personen skriver och reagerar exakt samma.
     Har skickat det vidare till en kompis som har röjt pedofiler. Får se om han kan lyckas hitta något.
     Profilbilden verkar vara sportlag från Jönköping.
     Kan ge en ledtråd va personen befinner sig.
     Tack för att du uppmärksammar detta.
     Hoppas vi kan få honom i ‘trollfällan’.
     Må bäst!
     Kram ❤️🤗
     Jessica i Göteborg

    2. Jag ska se om jag hittar vilken bild som användes när ”han” använde namnet David Tobias. Alltid samma typer av bilder, barn i hockey/fotbollslag. Håll kontakten. Vill du bli tillagd i gruppen på Messenger? Vi är några stycken som alla blivit utsatta. Finns kanske en del info där du kan få som du kan ge din vän som underlättar? Skriv ditt namn eller skicka en bild på din profil på Facebook så kan jag lägga till dig. Eller sök upp mig på Facebook: Johanna Larsson Söderberg. Profilbilder är en blå djurgårdahoodie med luvan uppe, solglasögon.
     /Johanna

 10. Hejsan!
  Min svärmor blev kontaktad av en Rickard David tidigare idag. Och det innehöll det ni beskriver. ”Något allvarligt sker bakom hennes rygg med hennes barnbarn (mitt barn) och JAG får gärna inte veta något för barnets bästa. ”

  Blev väldigt skärrad först men en googling ledde mig hit och lugnade mig litegrann. Fruktansvärt beteende oavsett. Att man tagit reda på förnamn osv och familjeband.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s