~Bara jag~

David Tobias via Messenger~

Har du fått meddelanden? Har någon skrivit till dig och sagt att dina barn är i fara? Att de planeras saker bakom din rygg? Att du absolut inte får kontakta din ex man?

Då önskar jag att du tar kontakt med mig. Lämna en kommentar så kan jag svara dig på mejl. När du kommenterar måste du lämna en mejl adress, via den kan jag skriva till dig. Den är ändå inte synlig för andra som skriver eller läser. Den enda som ska se din mejl är jag.

Den här sjuka jäveln njuter av att få alla oss kvinnor o mammor till marken, men det måste sluta nu. Du kan alltid vara anonym med mig. Jag kommer aldrig avslöja dig. Jag vill bara ha din hjälp att stoppa DT. Du kan stötta mig genom att bara vara ”bakom” mig.

Men allt måste sluta. Jag vill ha mitt liv tillbaka. Vi ska ha våra liv tillbaka.

Kram

En Divas Blogg 💙

25 reaktioner till “David Tobias via Messenger~”

 1. Hej, jag har blivit utsatt för liknande hot, men då av en ”Rasmus Rasmus”
  Det är dock snart 2 år sen – 30 mars 2019.
  Jag har kvar skärmklippen och obehagskänslan.. Polisanmälde men inget hände med den såklart…

 2. Hej!
  Detta har även hänt mig.
  Självklart vill jag vara med och stoppa detta idiotiska tilltag!!!!
  Anette

 3. Hej jag har också fått såna läskiga meddelanden av just honom. Polisanmälde det och har blockat….

   1. Nej jag gjorde aldrig det, han kontaktade mig i oktober. Tillvägagångssättet är detsamma, känns jäkligt olustigt att han tagit reda på väldigt privata saker. Men starkt gjort av er att gå ut i tidningen, jag har allt kvar o mobilen och om det kan bidra till att han stoppas så delar jag gärna med mig för det är för jävligt det han utsätter folk för😡

    1. Jag tycker, om du orkar att du ska göra en anmälan. Hänvisa till artikeln i Aftonbladet. Vet många som gjort det och då måste snart polisen börja agera.
     Har du sökt upp mig på Facebook?
     Vi är några i det en grupp som pratar o stöttar varandra.
     /Jojo

   2. Hej
    Ja jag har polisanmält 😡
    Jag blev så jäkla rädd när han skrev till mig kl 01 på natten..

 4. Jag har också råkat ut för honom, har anmält idag efter er artikel. Du får gärna kontakta mig på fb. Jag funderar mkt över hur han kunde veta namnen på oss i familjen. Kan han ha hittat oss på My heritage släktforskningssidan? Är du med där?

  1. Hej!
   Jag är inte med på den sidan. Inte med någonstans där jag borde utmärka mig.
   Jag har sökt på dig på Facebook men dyker upp två st med ditt namn.
   Vilken av kontona är ditt?
   /Jojo

  1. Hej. Jag har också fått meddelanden av honom. Försökte söka upp dig på Facebook men det finns så många med samma namn. Jag tror att det bara är jag som har mitt namn på fb (Jenny Stålarm) så om du vill får du gärna skriva till mig. Jag har brunt lockigt hår och en grön tröja på bilden.

 5. Jag skrev i Messenger, men du ser kanske inte det. Jag ska försöka leta upp dig igen, för som sagt han måste ju gå att stoppa på något vis.
  Jodå jag kan göra en anmälan, ju fler som anmäler desto bättre.

 6. Det går inte att skicka vänförfrågan, eller så är jag korkad. Men lägg gärna till mig Anette Tordarve.

 7. Hej, jag har fått likadant meddelande dock i september 2019. Gjorde ingen polisanmälan då jag tänkte att det var meningslöst men var otroligt rädd länge efter. Då kallade han sig Daniel Christian.
  Så vidrigt att han hållt på så länge och fortfarande gör.
  Sjuka att han blandade in så mycket personlig som för och efternamn på min dotter, hennes pappa och min pappa. Hemska människa!!

  1. Hej Helen!
   Så tragiskt att personen aldrig slutar.
   Vill du vara med i en privat messengergrupp där vi är många som drabbats av den här personen?
   Dada mig på fb i såfall!
   /Jojo

    1. Kan du söka upp mig på Facebook? Johanna Larsson Söderberg, har rött/korallfärgat linne och ett barn på profilbilden.

 8. Hej. Jag har precis fått meddelande av denna David Jakop på messenger. Blev jätte rädd. Gick till polisen men dom kunde inte ta emot en anmälan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s