~Bara jag~

•Singelmammorna trakasseras av ”David Tobias” på Facebook | Aftonbladet~

”Dina barn är i fara då det planeras saker bakom din rygg som du måste få veta omedelbart innan situationen blir värre.” Så inleder bluffkontot ”David Tobias” sina kusliga trakasserier på Facebook som drabbat minst 15 kvinnor över hela landet. – Jag grät helt hysteriskt och blev jätteledsen när jag såg det, säger Monica Plavsic, 48, i Falun.
— Läs på www.aftonbladet.se/nyheter/a/pAr61w/singelmammorna-trakasserade-av-facebookman–barn-uppges-hotade

Sedan artikeln publicerades har både reportrar och flera kvinnor hört av sig! Mörkertalet är stort.. Och många har tigit så länge.. Fy fan för dig David Tobias.. Fy fan..

(Lite rättelse till artikeln, jag är inte 42, jag är 39 år ung 🙄 Inte nog med att livet är tufft ändå, nu ska man snabbt bli äldre oxå)

9 reaktioner till “•Singelmammorna trakasseras av ”David Tobias” på Facebook | Aftonbladet~”

 1. Hej! Jag blev kontaktad av denna David Tobias i oktober 2020. Jag blev livrädd, och han visste saker om mig och mitt liv. Vad mina barn hette. Jag är änka sedan 2017, då min man omkom i en bilolycka. Med vänlig hälsning, veronica

  1. Men fy.. Jag beklagar så!
   Vill du komma med i en privat grupp där vi är flera som drabbats av det här svinet?
   Sök mig på Facebook så fixar vi resten där ♥️

   1. Jag vill också komma i kontakt med dej/er. Men vet inte om jag hittat rätt på fb.
    Mvh Agneta

 2. Fick aftonblads artikeln som du var med i av en vän och kände igen mig på en gång. Asså fruktansvärt läskigt denna david tobias hörde av sig till mig första gången 2 februari 2020 och nu för en månad sen så obehagligt.

  1. Hej Elin!
   Fy vad tråkigt att höra. Vill du vara med i en Messenger grupp där vi försöker gå vidare för att få någon form av rättvisa? Har du polisanmält?
   Kram på dig!

   1. Hej,
    Verkligen tråkigt att så många vart utsatt för denna person. Nej jag gjorde aldrig en anmälan då jag kände att det inte skulle ge något.
    Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s