~Bara jag~

En kväll på det Sjuka Huset~

Mitt yrkesval är det absolut bästa. Och roligaste yrket som finns. Mycket variation och så mycket kunskap som jag suger åt mig o lagrar. Älskar!!

Idag var mitt första kvällspass när min avdelning tagit över hela våningsplanet. Självklart hamnade jag på ”nya” sidan, och det var väldigt intressant. Gick bara fel 7 ggr typ. Jobbade med en fin ssk som gjorde kvällen riktigt trevlig! Dessutom gick min chef ”på golvet” ikväll, väldigt roligt! Att en Chef kommer ner och är på nivå med ”Golvfolket” är nog inte ofta det händer! Inte inom vården. Sen har jag en mycket ”speciell” chef. Hon är helt fantastisk som medmänniska. Och det bevisar hon vara mer genom att faktiskt hoppa in som ssk när det är brist på personal pga sjukdomar.

Nu är jag så trött. Att ha jobbat ett kvällspass efter en tids sjukdom tar på kroppen. Och psyket. Så nu ska jag krypa ner i min säng bredvid Sigge och bara låta sömnen komma och ta mig till drömmarnas land.

Just ja, när jag åkte till jobbet så åkte Sigge & Ebba med mig ner i hissen. Deras kusiner var hos ”farmor” i porten bredvid så de träffades o lekte på gården. Hann vinka snabbt till min Guddotter Ellie och lillebrorsan Victor. Kände i hjärtat att jag saknar dom barnen så mycket! Vi har inte haft möjlighet att delta i kalas eller åka dit på ”spontan övernattning”, dels för att jag jobbat de helgerna när kalas är, och sn pga Covid. Men ååååå så jag saknar alla (deras) mina ungar!!

Nä, nu måste jag kliva av bloggen. Nu ska jag sova! Förhoppningsvis hela natten o vakna pigg o utvilad imorgon!

Vi hörs! Kanske ♥️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s