adhd, ~Helt Galet~, ~Hysteriskt~

Mina jävla hormoner Exploderar~

Här är man sjuk.

Och när man legat minus på både lukt/smaklökar i ca 4-5 dagar & får cravings på McDonalds fiskburgare, och tänker att distansering ÄR VIKTIGT! Det ska vi i Familjen Söderberg hålla och följa.

Så, vi tar hemleverans från McDonalds i Västberga. JA, det var en utomordentlig idé!

Så, mat beställd till en familj på den lilla summan av 7 personer. Vanlig och inga konstigheter i beställningen, förutom att McDonalds tjänade några extra spänn på att Jag ville ha extra CHEDDAR och extra tartarsås på min fiskburgare! Alltså den känslan, att få en fiskburgare och LÄNGTA efter mat, vilket jag inte gjort senaste veckan.

www.foodora.se levererar i tid och någorlunda varm mat. Öppnar min efterlängtade fiskburgare med extra gottgjort på.. Försök hålla dig för skratt…

Ni som känner mig, fattar exakt hur jag reagerar. Jag blir så jävla arg. Så McDonalds har fått ett riktigt välskrivet klagomål, som en bok nästan, om hur jävla besviken och förundrad jag är över hur en ”EXTRA allt” fiskburgare kan bli en ”PLAIN” eller ”MINUS ALLT” fiskburgare! Jag har nyss kommit ur en mensperiod, men senaste året har mitt humör runt mensen blivit ganska fruktansvärt. Jag reagerar högt och jag reagerar snabbt och utan hänsyn!

Så det så!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s