~Känslan idag~

Stressen gör mig illamående~

Prov imorgon… Slutprov… Har suttit med näsan i bibeln och pennan i handen och skrivit och pluggat från 9.30-15.30 idag. Gjorde paus för att byta gardiner i köket och ta emot Kåka och lämna över Bellans saker. Sammanlagt 30 minuter paus.

Imorgon kl 9 får vi se om allt verkligen sitter. Jag ställer höga krav PÅ mig för att jag vill bevisa för mig själv att jag verkligen förtjänar ett så ärofullt uppdrag som att ta hand om människor i behov av hjälp. Jag vill verkligen känna att jag kan kroppens funktioner, att jag kan sammanhang mellan organen, att jag övergripligt förstår och kan hjälpa människor åt rätt håll, så jag inte gör fel bedömning. Sådant kan vara livsfarligt!

Jag har mycket att bevisa för mig själv.. Och det är endast jag själv som kan döma mig, känna mig nöjd eller missnöjd!

Har precis ätit middag med familjen och känner mig så trött. Stressen och pressen sitter i pannan verkligen. Huvudet är fullt av information som nu letar efter ett ställe i hjärnan att lagras i. Jag är så trött. Längtar till efter imorgon så att jag kan ha det överstökat nästan. Så jag kanske kan andas ut och bara…. andas… Har lixom bott med näsan i en bok och en penna i handen som konstant skrivit anteckningar, känns som att jag missunnat mina barn och min man. Och inte att förglömma hur jävla ont i nacke och axlar jag har.. Skrivkampen klättrade dit. Och självklart mensvärk på det. Allt på en gång, annars räknas det inte…!!!!(?)

Nä, nu ska jag kolla klart på Bompa med Bommis & Pigglet, sen ska dom läggas och jag ska själv sova!

Tack för att du tittade in! Håll gärna en eller två tummar för mig imorgon🙏🏻

Puss puss ”Den blivande Diva-USKAN” 🥺

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s