~Känslan idag~

Snart~

Snart är det slut på ”näsan-i-boken” syndromet. Jösses vad jag pluggat till provet. Det jobbiga med mig är att jag måste skriva allt jag ska lära mig. Så nu går jag igenom alla provdelar i boken och omvandlar det till egen text. Med andra ord håller jag på att göra om min Medicin 2 bibel till en mer lättläst och förenklad variant!

Och det har gett resultat! Jag har insett hur mycket jag faktiskt fått in i mitt huvud av att göra på det sättet när jag ska lära mig något. Dock hade jag ändå önskar att provet kunnat vara uppdelat i 2 delar istället för 1 jätte del!!! Men men, bara att köra på!

Imorgon blir det plugg hemifrån i typ 6-7 timmar! Hoppas kunna skriva klart allt och sen läsa och repetera.

Haft så mysigt med familjen under sportlov och helg. Under lovet har jag lunchat med Kåka & Simon, Sara. Gått på bio med Sara & Noel och sett The Prodigy (rekommenderas inte att ses på bio) vi har myst hemma, pratat, skrattat. Men oj så jag saknade mina tre små troll! Det har varit skönt, att kunna plugga, slippa städa & diska 24/7, inte hyssja osv, men kramarna och kärleken saknas.

R kom hem med trollen i torsdags, och så mycket kärlek och tusentals kramar fick jag när jag kom hem från skolan!! Sigge ville inte släppa mig! Han skulle sitta o ligga på mig hela tiden. Max hängde i ena armen och Ebbis i andra. Vart jag än gick så hängde tre små svansar med. Mina älskade Bejbisar!!

I fredags åkte R till parkleken Lugnet med alla 5 ungar. Jag fick 2 bonustimmar att läsa och skriva. I lördags åkta jag & R med trollen till parkleken och slog ihjäl 2 timmar innan vi mötte upp Sara & Noel för en lunch och sen hem.

Ikväll gick R, Sara & Noel på bio och såg Escape ROOM. Vill oxå se den, men han behöver få lite tid med de stora barnen. Jag kan se den sen!

Nu ska jag läsa lite sen soooooooooa! Hoppas på skön sömn hela natten 💙

Godnatt på er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s