~Känslan idag~

Vilken dag~

Varit i skolan och nu fått veta vilka delar provet kommer handla om. Och det är stort! Riktigt stort! Nerverna gör sig till känna.. Och det är ju egentligen med all rätta med tanke på yrket! Men jag känner att jag tror att jag kommer klara det. Jag kommer iaf inte att misslyckas och få underkänt.. (tror jag)

När jag kom hem var hjärna överkokt. Jag kände bara att det var så mycket info och tankar som snurrade omkring så jag blev verkligen mentalt slut.

Vid 17 åkte vi iväg till Noels thaiboxning, det var riktigt roligt att titta på men jag får ju lite ont i hjärtat av att se någon sparka o slå mot min son.. Men det var häftigt ändå! Tycker ändå att sporten verkligen passar honom. Jag får väl strunta i att se för många träningar, så slipper mamma-monstret i mig springa ut på mattan och försvara honom.

Imorgon är en ”ledig” dag, eller för min del, en dag av hemstudier! Imorgon ska jag skriva mitt Gymnasiearbete, för på torsdag ska jag en 5 minuters kort (lång) muntlig presentation. (Typ känslan ; fuck my life)

Och plugga inför provet..

helt sjukt att om två veckor är Medicin 2 & Gymnasiearbete klart! Jippie, ett steg närmare målet!

Ha det fint!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s