~Känslan idag~

Har det redan börjat kan jag lina gärna fortsätta ”Jinxa”~

Sara är magsjuk!!! M A G S J U K !!!!! Varför kan vi aldrig få vara friska?

Och eftersom säkert fler kommer bli magsjuka här hemma, så hoppas jag att de insjuknat innan onsdag.. Annars måste nog min mans 40 års fest ställas in.. Eller att någon annan kan styra upp mat och sånt så får jag vara hemma med barnen. Vill verkligen att han ska få ha fest. Det är han så värd!

Idag fyller min storebror år, stort Grattis på din dag Robin 💙

Igår var vi och firade Ellie & Simon på deras gemensamma kalas. Mycket trevligt och gott fika.

Idag på morgonen hade Max möte 2/3 hos utredaren på Bumm i S-holmen. Gick tydligen bra, men vi ska återuppta kontakt med hans logoped.

Sara hade bokat tid för lungröntgen och ryggröntgen imorgon, men det är nu avbokat. Efter det var tanken att hon skulle upp och träffa sjuksköterskan på reuma och ta sin första Humira injektion. Nu blir det tyvärr uppskjutet för henne. Men redan på måndag hann vi få ny tid för hennes röntgenundersökningar och det känns väldigt skönt. Så jäkla mycket smärta och motgångar hon tvingats kämpa sig igenom och klara av.. Mer än vad friska barn och vuxna någonsin kan förstå… Önskar jag kunde ta all hennes värk och alla hennes undersökningar så hon slapp.

Noel har varit under utredning för Dyslexi, det blev klart i veckan och svaret blev :Ja. Inte helt oväntat, men ändå kämpigt för honom.. Som om inte ADHD & ATS räcker. Men nu kanske det iaf kommer bli bättre stöd för honom i skolan och lättare att få bra stöd i läsning och skrivning. Är helt övertygad om att min stora son kommer bli något helt amazing som vuxen!

•Jo, idag har min man och jag varit gifta i 13 år. Kl 17 idag är det exakt 13 år sen som vi stod där så nervösa i Taxinge Kyrka, skakande i kroppen, framför släkt och vänner och sa JA till varandra! •

•Herregud så jag älskar honom! Trodde aldrig att jag skulle ha turen att träffa ”my person” men vilken tur jag haft! Vilka år vi haft, både som ogifta och sedan som gifta. I år har vi dessutom varit ihop i 20 år. Våra år tillsammans har varit så långt ifrån ”spikraka” som det går, jösses, vi har fått kämpa uppför, falla handlöst utför, för att en kort stund stå stabilt och sedan börja om igen.. Men det finns ingen i hela världen som jag skulle vilja upplevt det med än honom.. Han är värd alla kallsupar, tårar, svett, blod, skratt, oro! Han är värd så mycket mer än vad jag kan ge! Jag är glad att han fortfarande står ut med mig ♥️

•i bröllopspresent till oss så ska vi köpa GLUE LOCK! Robert har länge velat köpa ett men ekonomin har inte tillåtit det. Jag ville egentligen köpt det så han fick det idag, men då vi ska fira med fest på lördag så kommer det gå pengar dit, men i Februari (hoppas jag) köper vi det!•

Jo, till er som läser min blogg och vill ha tips på presenter till Robban:

£ Bra kockkniv

£ Förkläde i läder

£ Presentkort resor

£ Weekend presentkort

£ Presentkort favoritrestaurangen MANCINI

£ Upplevelse

£ Nytt härligt fluffigt täcke

£ Bidrag till sängskåp, tatuering, inredning.

Ja, det är lite av allt JAG vill ge honom, men lättare att uppfylla något/ra om man är fler såklart!

Nu väntar tvättstugan om ca 40 minuter, så himla trååååååkigt, men då Ziri löper och blöjor till barn inte håller nattkisset i blöjan, så måste jag tvätta filtar, lakan, täcken.. Det är skönt när det är tvättat o klart iaf.

Idag var förskolan stängd, så idag är alla tre små hemma, men imorgon ska de till dagis och då ska jag se till att jobba med mitt Gymnasiearbete. Måste få in mera text så det blir bra..

Ha en fin måndag!

Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s