~Bara jag~

Närmar mig slutet~

Nu haglar det in prov och anföranden till höger och vänster, det märks att vi närmar oss julavslutning med stormsteg.

I fredags hade jag muntlig presentation med temat ”Det ligger i tiden”.. Valde att prata om hur mobilerna nästan tar över våra liv och hur stress och utbrändhet ökar bland unga i gymnasieåldern pga mobiler och att alltid vara ”nåbar” samt uppdaterad om allt via sociala medier. Jag avskyr att prata inför folk, det är bland det värsta jag vet, och jag mår illa. Men jag gjorde det! Och jag är sjukt stolt över mig. Så jag sträckte på mig extra efteråt och log hela vägen hem.

Imorgon har jag prov i Vård och Omsorg 2. Börjar kl 9.00. Känner mig ganska säker på det provet, men man vet ju aldrig. Är så duktig på att stressa upp mig i onödan och det leder till prestationsångest.

På torsdag har jag prov 2 i Samhällskunskap. Ska göra prov 1 den 17/12 då jag var sjuk när vi hade den skrivningen.

Sen är det väl komplettering jag väntar på att få besked om.. Jag vet ju inte ännu om jag behöver göra det. Ja, och sen avslutnings samtal och betyg. Det blir roligast! Gillar att få betyget, det är ju det jag kämpat för och få veta vilken bokstav jag får är alltid lika spännande.

Idag har jag dammsugit och skurat golv. Vi har tvättstugan vid 14.. Jag ska åka med mamma runt 13.20 och sällskapa henne när hon ska röntga nacken.

Ja, och idag är det ju redan Andra Advent! Det går bara fortare och fortare för varje år. I år har det gått i rekordfart sen lucka ett öppnades i barnens kalendrar.. Och idag redan lucka 9 och ljus två i staken! Stressigt och härligt!

Ha en fina Andra Advent och glöm inte kramas med era nära och kära!

Puss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s