~Känslan idag~

Jävligt Less.Nu~

Vi är drabbade av otur, det bara är så, men tycker att vi nångång ska få andas innan nästa sak drabbar oss..

Robert backade in i en båt på landet, fick buckla under bakluckan, åker och skadebesiktar vilen på verkstad, får besked från försäkringsbolaget om att vi ska få kontantlösen på bilen. Något vi inte vill, utan vi kan åka med en buckla, så vi tänkte ansöka om att få beloppet för vad det kostar att laga och fixa själva. Det sket sig idag. Nu är bilen trasig.. R backade in med backluckan helt öppen in i vår parkeringsficka i garaget. Luckan stod rakt upp åt fel håll 😢 Pga stress…. Han glömde stänga, skyllde på mig att jag gjort något. Nu måste vi låta försäkringsbolaget lösa bilen och pengarna vi får räcker inte till en ny 7 sitsig bil… Inte ens begagnad. Vi kan ju inte köpa en 5 sitsig, det är ju bara dumt när vi är 7 i familjen. R går inte att prata med. Han är så jäkla arg och besviken, jag förstår ju det.. Jag är oxå ledsen att bilen är trasig, men vi kan inte ”lägga oss ner och dö” lixom. Livet går vidare. Ytterligare en motgång vi måste ta oss igenom, men jag börjar undra hur många motgångar mer som vi klarar av… Det finns en gräns för alla människor och vår är nu nådd med maxgräns.

Inget är roligt. Inget känns hållbart. Inget är längre bra… Så om jag är lite tjurig och off så vet ni varför. Jag börjar ge upp.. på riktigt Ge Upp!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s