adhd, ~Känslan idag~

AjAjAjAj~

Bokat in sjukgymnast på måndag! I Bredäng! Hoppas så att hon kan hjälpa mig.. För som det är nu går bara inte.

Ringde vc imorse i hopp om att få en tid för att få nytt recept. ”Finns inga tider, du får åka till akuten”

*Men hallå.. Jag satt på akuten i typ 9 timmar i måndags, i rullstol, utan att kunna kissa, gå, eller andas för att få min diagnos ischias, pga att vårdcentralen inte kunde ta emot mig då heller*

Nu är det så att jag har så ont, jag har 5 barn, jag har väldiga svårigheter med toabesök, och jag kommer inte klara helgen om jag inte har smärtstillande..

Du får åka till akuten ändå..

*Ska jag ta med barnen dit oxå???

Tystnad…..

Jag är så jävla less! Jag vet att det finns så mycket värre saker som människor går igenom, det här är ingenting, egentligen!

Men, för mig, som aldrig ber om hjälp, som knappt tar alvedon, som alltid är självgående, som alltid hjälper andra oavsett vad, för en gångs skull verkligen behöver hjälp, kan det då inte bara rulla på så jag slipper gnälla och gråta???? Jag som aldrig brukar gråta, gör nu inget annat pga smärta. Att gråta av sorg är en sak, men att gråta för att det gör ont är inte rättvist. Jag vill ju bli bra. Jag vill kunna gå! Jag vill kunna kissa utan att skrika av smärta.

HJÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLP!!!!!

Att oxå ha adhd, väldiga problem med kontrollbehov, dålig självkänsla, panikångest och 100% ren smärta, det går fan inte ihop.

Så jävla sur just nu på min vårdcentral. Vad det än handlar om tycker de att man ska till akuten. Tror inte dom vill ha patienter här överhuvudtaget. Skit på dig Axelsbergs vårdcentral!!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s