adhd, ~Bara jag~, ~Familjen~, ~Härligt~

Överraskningsfest för Alexander~

Helt sjukt!! Helt jävla underbar dag. Min brorson, den lilla skitkorven som föddes 14 juli 2002. Första barnet i familjen. En liten "ailien-babyn" som hans pappa sa när han föddes.
I mina ögon en perfekt grabb med blå/gröna ögon som vann hela mitt ❤️ när jag träffade honom när han fyllde 1 år. Och hur denna lilla kille tog din lilla bebiskusin Sara i beskydd..

När du föddes fina Alex, var jag på Öland och då blev din kusin till 😜. Åkte på marknad o köpte en t-shirt med ditt namn!

Fina älskade skitunge. Så otroligt stolt över att få vara DIN faster!

Och att idag få vara med och göra ett överrasknings partaj för dig var otroligt kul!

(Vill dock göra lite reklam om en tjej, Maria, som driver företaget Blocks4you på Facebook, hittas enklast på Facebook och hon gör så otroligt vackra saker, hon hjälper dig med texter, följer önskemål, via en enkel förklaring jobbar hon vidare och skapar helt UNIKA ljusblock som verkligen är världens bästa och mest uppskattade present! 3 ggr har jag beställt och hon levererar KVALITET, personligt, vackert och unikt! Rekommenderar ALLA som vill ge en unik och uppskattat gåva att beställa från henne och ge någon en verkligt Personlig gåva !

En helt underbar kväll. Här snackar ingen skit! Här har alla respekt

Vi i familjen Söderberg älskar er. Jag kan vara mig själv med er.

Älskar Er & respekt för er och mucho amore hermosa ❤️

Stort tack💙👏🏻

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s