~Känslan idag~

Sorg!!!!!~

Just nu är jag ledsen! Ända in i botten av min själ… 

Min dotter dumpa mig här på landet FÖR ATT HÄNGA MED KOMPISAR HEMMA!!!!! Vad är det för stil lixom? Hon är den jag verkligen kan snacka med, skoja med här på landet. Svärmor är bra i alla ära, men min dotter o jag delar samma humor! 

Min man är alltid upptagen med måsten här ute, och jag hjälper till så mycket jag kan å i den mån jag kan gå ifrån mina tre små busfrön vill säga. 

Känner mig så ensam och ledsen just nu! Men vill tillägga att jag unnar verkligen Sara att få åka hem och vara med kompisar. Hon har ingen här ute att vara med och tyvärr är nästan aldrig hennes kusiner här heller. Har R varit här hade Sara med glädje stannat kvar, men som sagt dom är här sammanlagt 8-10 dagar på ett helt sommarlov. Och kommer dom så stannar de aldrig längre än max 3-4 dagar. Så visst unnar jag Sara att få åka hem och träffa kompisar. Vara 14 år och vara här helt utan umgäng är ju skittråkigt. 

Önskar så att det varit annorlunda! Att kusinerna och svägerskan faktiskt kunde vara här, hjälpa till med arbeten på tomten, badplats, nya huset, leka, skratta, åka båt, tälta och framförallt umgås… 

Jag sörjer just nu… Fina älskade bitchiga starka underbara Sara ❤️ Vi ses om alldeles för många dagar igen!!!!

Hej hopp! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s