adhd, ~Bara jag~, ~Känslan idag~

Upp & ner~

Allt går så fort! Hinner inte med allt jag vill göra, knappt hälften blir gjort ändå har jag faktiskt fullt upp hela dagarna.. Hur går det ihop??

Sigge växer så han knakar! En helt underbar kille som utvecklas för varje dag och charmar sönder oss allihopa! Han är så oerhört älskad av alla i familjen!


Och nu den 30/3 blir han hela 5 månader!! *ångest*

Och nu närmare sig födelsedagar med stormsteg. Redan på lördag fyller Ebba 2 år! *oxå ångest*

Och jag har kommit in i en rejäl tänkar-period! Vad vill jag bli när jag blir stor? Jag vill nog inte arbeta med barn då jag har ett dagis själv på hemmaplan.. Jag har funderat på att utbilda mig till Barnmorska. Men det är vääääldigt lång utbildning. Så nu har tankarna gått åt mitt andrahandsval.. Jag vill utbilda mig till frisör! Det var den utbildningen jag sökte redan i gymnasiet, men kom inte in, och nu känner jag att jag nog vill förverkliga den drömmen. Och jag älskar att fixa med hår! Klippa, färga, forma. Det vore riktigt roligt! Måste bara kolla upp skolor. Vill inte läsa på distans, utan vill ”gå i skolan” igen och lära mig ordentligt. Jag känner mig själv, jag lär mig enklare genom att ha läraren framför mig så jag kan ställa frågor och få svar direkt! 

Livet i den här lägenheten suger nu (som alltid) men just nu är det extremt SKITjobbigt! Gubbar utan för fönstren varje dag, det borras, dunkar och låter, det är skitvarmt i lägenheten, vill ju inte gärna vädra när det springer folk utanför. Känner mig väldigt isolerad! Det suger verkligen!

Har äntligen fått tummen ur & beställt en e-cigg. Nu jäklar ska här dras ner på rökning och förhoppningsvis slutas röka inom kort! Iaf dra ner kraftigt, så det blir lättare att sluta sen. Så jäkla trött på dom där jävla cigaretterna som förpestar mitt liv! Och kostar multum!

Nej, nu blir det läsa en stund innan jag ska dejta John……..Blund 💙

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s