~Bara jag~

2 i rad~

Ojojoj (igen) menyn har jag visst hittat blogglusten igen.. 

Idag har vi städat här, dammsugit och skurat golv, tvättat och hängt, bäddat om i min säng efter att Ebba, Max & Ellie fick för sig att leka ”Hela havet stormar” eller något, för dom hade slitit ur alla kuddar och täcken och kastat allt på golvet. Mindre kul! 

Robert och Matte kom vid 14-15 tiden. De fick matlista och åkte och handlade till middag som blev……. t a c o s! Ovanlig fredags middag va? 

Kåka & jag hade ev planer på att åka på bio i Nyköping ikväll och se RINGS, men filmen började 21.15 och det är en bit att åka dit & hem så vi sket i det! Istället ska vi gå på en föreställning imorgon och se LOGAN. Den börjar 17.45 så det känns lite bättre. Ska bli kul. Nu snart ska vi sätta på Ouja på dvd, en skräckis ska det vara, sen återstår det att se om den verkligen är det. Många skräckisar är ju bara skit, tycker jag.. Överdrivet med vålnader, zombies osv är bara overkligt och inget som tilltalar mig, men däremot onda andar, döda som inte fått frid osv, det kan funka.. Om det görs trovärdigt! Jag älskar mera psykologiska thrillers, psykologisk skräck, sånt jag ser, men kan relatera till och där saker faktiskt kan hända på riktigt, sånt gör mig äcklad.. Det är bra skräck!

Nu är det visst film-tajm..

Vi hörs!

Puss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s