~Dagligt~

Long time, no see ”part 2″~

Ojojoj, nu har det slappats med bloggandet igen. Men haft fullt upp med mitt eget huvud på sistone. Det har varit mycket ångest ang höjning av concertan och bytet till melatonin till nätterna! 

Men nu, efter nästan två veckor så måste jag säga ändå att jag mår väldigt bra! Höjningen funkar och sömnen är bra! 

Har missat helt att blogga om det stora som hände den 25/2-2017! Då vår lilla Sigge Oscar Jonny Silver döptes och fick sitt namn inskrivet i himlen. Hans faddrar är Rebeca & Jerry & ni är varmt välkomna in i vår familj! Beckis har såklart redan varit där, men nu har hon ett ansvar för Sigge oxå. 


Och vi, hela Familjen Söderberg tackar Linda Liljestig så jätte mycket för att hon nu ställt upp och sjungit för våra 3 sista barn på deras dop dag! Något vi aldrig kommer att glömma och uppskattar så enormt mycket! Sigge fick sången ”Älskade barn”..

Efter dopet ficka jag ut med mamma & Cina på kvällen! Himla trevligt! Mycket snack, tre kvinnor som verkligen kan prata och alla samtidigt, ja, ni kan ju tänka er hur mycket prat det blev! Och skratt! Och tårar! 


Som jag äskar Er två ❤

Jag och barnen åkte på söndagen med FamiljenTekkel-Lord hem till dom. Huset var iskallt men det fixade vi ganska fort med brasorna tända. Till middag åt vi sushi och wok från Gnesta centrum. 

Veckan har gått väldigt fort, vi har inte gjort något jättestort egentligen. Mattias har varit både tisdag & onsdag och badat med dom fyra stora i badhuset & på onsdagen fick även Max åka med. Jag var barnvakt åt Victor hela onsdagen för Veronica var med Ellie i Nyköping på ÖronNäsaHals och satte in rör i öronen på Ellie. Dagen för mig med 8 barn gick hur bra som helst, så nu undrar jag, är fem barn  tillräckligt???

”””””””Trumvirvel””””””””

JA det är det! Blir inga fler för oss! Sigge får sluta cirkeln av vår familj! Världens finaste ungar har jag, vad mer kan jag önska? 

Idag tog vi dock en promenad ner på stan, Sara & Veronica tog hål i öronen, och Noel oxå! Han var så nervös innan men så himla stolt efteråt! Han har lääänge velat ha hål, och idag blev det av! Snyggt blev det oxå, såklart! Vi lunchade i centrum & sen hem igen!

Kåka tog även hål i näsan! Coolt!!!


Imorgon kommer min äkta hälft! Alltså han jag är gift med 🤣

Och nu ska jag ta mina ungar och gå ner och lägga mig och läsa! Har köpt 6e boken av Denise Rudberg som handlar om Marianne Jidhoff, Torsten Ehn & Augustin Madrid! Riktigt bra böcker! 

Ta hand om dig! Du vet aldrig när det är försent!! 

Puss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s