~Familjen~, ~Känslan idag~

Så dålig humor~

Har i brist på annat att göra suttit och vänt på mina barns namn.. 

  • Sara = Aras
  • Noel = Leon
  • Max = Xam (skulle kunna uttalas Sam)
  • Ebba = Abbe

Det är nu jag snart kommer till min poäng ned min titel på detta inlägg.. Jag tycker att Noel, Max och Ebba har namn som skulle kunna vara ett namn även baklänges, Sara oxå egentligen, men så skulle jag vända på

  • Sigge = (Tadaam) E g g i s

Alltså, stackarn, vad fel hans namn blev baklänges 😂😂😂 Jag har verkligen en sunkig humor, det vet jag, och det här fick mig att fnittra lite för mig själv faktiskt! Ja, mindre kul kunde man ha när man är vaken mitt i natten och det nu är 3dje advent. Och inte att förglömma, Sigge (Eggis)Bus är nu 6 veckor och 1 timma ung. Han är enormt charmig vår yngsta. Han har så talande blick. När han tittar på mig, verkligen tittar, då suger han tag i mig med sin blick, och läser verkligen in vartenda drag/linje av mitt ansikte, typ som om han memorerar det. Och sen kan ha iaktta det hur länge som helst. Och svarsleenden! Omg! Kan få vilket hjärta som helst att smälta, och mitt smälter han flera ggr om dagen. 

Jag tog kvällsisen med Virpin idag! Det var så mysigt att lyssna till knarrandet under skorna när jag gick. Älskar det ljudet av snön. Zirpivirpi var eld o lågor i snön. Hon hoppade och busade, sprang i snön, riktigt lycklig hund. 

Sen blev det att se slutet på ”Hur många kramar finns det i världen” den har sin charm den filmen.. Sen sov R i soffan och Sara bodde i sin telefon och jag kollade på början av Birdcage, i pausen fixade jag flaskorna och var in Sigge och nu ligger alla i sängar, förutom R som sitter o sover i soffan, självvalt. 

Så, god nattis! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s