~Känslan idag~

”Duscha barnen-söndag”~

Haha, ser nu hur sjukt det låter. Barnen duschar självklart oftare än bara på söndagar, men det är den obligatoriska dusch-dagen för ALLA barn! Och vuxna! Sigge duschar dock bara söndagar, om han inte kräks eller bajsat ner sig någe extremt, då får han såklart duscha/bada av sig en extra gång. Söndagar är mest för att dränka in honom i babyolja så han ska få behålla sin mjuka och gosiga hud. Sen badar Max & Ebba säkert minst 2-3 ggr i veckan. Bara för att de älskar att leka med vatten och för att det är mysigt och en bra nattnings-ritual! Sara sköter sin hygien själv, men Noel behöver ibland påminnas 🙃

Vilken otroligt onödig information för Er som läser här!!

Idag åkte jag och alla kids upp till mamma och hälsa på medans R åkte och handlade till middagen. Mamma var barnvakt till mina 3 brorsbarn så nu fick dom träffa Sigge på riktigt! 

Noel, Alexander och Milla med Sigge⤵️

Milla och Sigge⤵️

Kusinbild!! ⤵️

Fina Leon⤵️

Storkusin Alexander⤵️ Tänk att han blir 15 år i juli 👀


Jag åkte upp dit för att låna en borrmaskin oxå. Så nu har Sara fått in sin hylla och spegel-låd-hylla & lackhylla i deras rum.. Tanken var att jag oxå skulle fått upp en hylla ovanför vår säng men hade inte skruv hemma som passade så får fixa det någon annan gång. 

Nu sitter vi o kollar på Beck Steinar”, inte sett dom nyare Beck och fick en chock förra söndagen då Gunvald dog.. Det var oväntat! 

Idag fyller Sigge 3 veckor oxå! I 3 veckor har han bott här med oss! Känns som att han alltid varit här, kan inte minnas hur det var utan honom. Hur sjukt är inte det? Samtidigt smyger ångesten på mig. Är det här sista bebin? Kommer jag aldrig bära ett barn i magen igen? Jag menar, jag är mer än nöjd med mitt liv, så välsignad med 5 fantastiska barn, som förgyller mitt liv. Jag är tacksam! Så otroligt tacksam… Men ändå…. 

Ha en skön natt, sov gott och ha en strålande måndag imorgon! 

Puss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s