~Härligt~, ~Känslan idag~

Babynest~

Hur har vi klarat oss utan ett Babynest tidigare?? Det undrar jag verkligen!! Det är ju världens brilliantaste uppfinning till små nykläckta människor. 

Sigge sover nästan hela nätter i sitt nest! Han är trygg där i! Och jag har kännt mig så mycket mer lugn och avslappnad nattetid då jag slipper oroa mig för att putta på honom, lägga armen över han eller liknande. Han har legat så tryggt i nestet! Han sover även dagtid i det i soffan :). När han ligger däri så vet även Ebba & Max att då är Siggis ”Ajaj”.. 


Nu är inte det här så himla braiga bilder, men inatt är även första natten i BEDSIDE CRIB bredvid min sida. Så han ligger i nestet i Trolls Bedside crib! Skulle åka idag o köpa blöjpåsar till vår blöjhink och på Baby Planet i kk hade de ett uppställningsexemplar som de sålde ut billigt! Jag rullade med glädje med mig det genom hela butiken till kassan 😂 Eller Noel och Max körde med glada utrop Criben till kassan åt mig! Det är ju bara en bonus att han nu ligger nära mig på utsidan om min säng 💙

Jag köpte vårt Babynest av en tjej som heter Sara och som finns på Instagram under namnet ”i.babynest” och ska ni köpa och vill ha det lite mer personligt kan jag med massa värme rekommendera att ni köper av henne! Från minsta tråd till kantband har hon varit så lyhörd för mina önskemål och resultatet ser ni här⤵️


Självklart med Elefanter på tyget! Jag tycker det är helt fantastiskt vackert och nu en helt ovärderlig sak till Sigge! Vi älskar det och vi älskar Sara som sydde det åt oss ❤️

Idag fick vi besök!! Det ni!! Av Bettan, Micke, Felicia & Evelina! Dom kom och kolla in Sigge och lämnade kläder som hon köpt på Ullared åt mig. Jättefina kläder, de hänger nu på tork efter tvätt så imorgon får han förhoppnnngsvis inviga lite av dom! Tack för all hjälp med inköpen Bettan! Och kul att ni kom förbi idag, hela familjen 💜

Det var efter det vi fyndade Bedside crib och blöjpåsar i kungens kurva. 

Sen blev det kyckling med hemmagjord pommes och vitlökssås till mat. Drack faktiskt ett halvt glas rött innan maten och ett glas mousserande efter maten! Sen blev det te!! Och nu ska jag läsa och sova och veta att min miniprinsis Siggis sover tryggt i nestet i criben nära mig! 

Ha det gott kära vänner! 

Puss

2 reaktioner till “Babynest~”

 1. Vad kul att du bloggar så ofta 🙂 hinner knappt med! 😂

  Vad härligt att det går bra med Sigge 🙂 kul att hitta en massa kap på blocket och i affärerna. En sån där tillsats verkar ju sjukt bra.. tänkte själv på det när jag väntade Maja!
  Nojjar alltid över att rulla över ett barn när dom sover bredvid en liksom… man vänjer ju sig självklart, ‘En ändå!

  Har du fått din iPhone 7 ännu? Är du nöjd isf?
  Funderar starkt på att gå över t samsung, blev så besviken på den mesiga uppdateringen t 7:an.

  Vad roligt att äntligen få besök 🙂 d blir lite trist att inte få den responsen man själv hade gett om ens vänner fick en nykomling…

  Hoppas ni har det fint och att ditt sår slutar krångla nu! Ta hand om er! Kram!!

  1. Den där jävla sjuan dröjer!! Först försening med 1 vecka, sen 1-2 veckor till & nu har jag väntat i 7-8 veckor så jag hoppas den kommer nu i veckan. Har ju börjat betala på ”nya” abonnemanget redan.. Jag är nog en för inbiten ”Apple-nörd” så jag kan inte gå över till samsung… (ännu).
   Ja, det kan kännas lite ”ensamt” ibland. Vet att vi har ”många” barn, men det betyder ju inte att jag som människa har mindre känslor för det..
   Ett babynest är verkligen hur bra som helst, och precis som du skrev, man vänjer sig med att sova med en liten bredvid sig, men det finns nätter då man är så jäkla trött att man omedvetet hamnar i riktig djupsömn och då vet man ju inte vad ens kroppsdelar får för sig att göra 😮
   Tack för omtanken 💜

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s