~Bara jag~

Förvärkar~

Någonting som händer i kroppen, det är iaf lite skönt.. Men fan vad ont jag haft hela eftermiddagen. Har haft riktiga förvärkar, klev ner i ett hett bad och fick det nog på så sätt att stanna av. Eller så vilar sig kroppen nu för att dra igång inatt eller kanske imorgon.. Eller inte alls! Man vet ju aldrig med mig 🤗

Tänkte bara köra en blogg och sen gå och lägga mig.. Är så vansinnigt trött oxå.. 

Idag har vi inte gjort något speciellt ansträngande heller, varit och fyllt på med lite mat på City Gross, sen hem och plockat i ordning lite i köket, och det var efter det som jag fick värsting sammandragningar med värk. 

Gjorde misstaget att låta Max få fika med bulle här nu på kvällen och nu finns det inte en arm eller ett ben som är still. Och kan han inte sprattla med dom då är det huvudet som typ snurrar som hos en exorcist! Han är så hög på socker att jag tycker synd om honom. Han kan lixom inte kontrollera sig själv.. Vårt misstag. Lär av våra fel, inget mer socker på kvällen

Nej, jag ska ta och bädda rent i min säng och sen gå och lägga mig. 

Tack o hej! 

2 reaktioner till “Förvärkar~”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s