~Familjen~, ~Härligt~, ~Känslan idag~

16 oktober 2016~

Då är det enligt kalendern 2 dagar kvar till Bf.. Vet inte hur det känns. Fasar inför förlossningen då vara tidigare barn (inte Sara dock) haft stora huvuden. Rädd att den här ska vara större än Ebba och hon kändes gigantisk. Men, kan knappast backa bandet nu, det är bara ta ett djupt andetag och härda ut. 

Idag, lördag, åkte R och jag och minstingarna till Liljeholmen för att byta ett spel på Game Stop. Hittade lite presentkort i min plånbok så vi gick även förbi Cubus och köpte ett par byxor till Max. Han har skjutit i längd under sommaren och jag överdriver inte när jag säger att han inte har ett enda par byxor som passar i längd. Sen gick vi till Kappahl och därifrån fick han ett par tunnare byxor, leggings, och en T-shirt. Han var stolt, fick ”betala” själv och bära sina påsar. Riktigt lycklig kille! 


När vi kom hem fick dom varsin flaska och sen somnade dom i soffan. R och jag körde riktig slapp-lördag, satte på Legenden om Tarzan och satt i soffan och bara mös. Noel var i Gamla Stan med sin Farmor, jaga pokemons och fikade. En väldigt glad son där oxå :). 

Till middag blev det kyckling faijitas (mina egna påkomna) och sallad till det. Noel hade käkat hos kompis, Sara med, så det var bara vi 2 och Maxen och Ebbis som åt. Väldigt konstigt att bara ha två barn vid matbordet. Men väldigt trevligt att kunna njuta lite mer av sin makes sällskap. Det är nästan som egentid för mig. Dom här små sakerna i vardagen som gör det! 

Efter mat ville Smasken och Ebbis bada, och ja det fick dom då såklart.. Blött i hela badrummet, Ebba provade dyka ofrivilligt 2 ggr, Max hällde vatten över sitt huvud trodde han, det mesta hamna utanför och/eller på Ebba! Dom är så tighta i sin relation dom där små! Har så vansinnigt roligt ihop, Max kan ibland bli lite överbeskyddande och ta henne i handen om vi är ute osv. Det är fantastiskt roligt att se!


Och när de somnar såhär i soffan ⤴️ då smälter hjärtat litegrann. Svämmar över av kärleken till dom båda! 

Nä, det fick vara det som hamnade här idag. Nu ett par blad i boken att läsa innan kissblåsan måste tömmas 🙂

Tack för titten 💜

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s