~Bara jag~, ~Känslan idag~

Redan tisdag~

Kan inte ens minnas att det var måndag igår.. Sjukt vad fort vissa dagar bara försvinner medans andra är hur långa och tråkiga som helst!

Idag går graviditeten in i vecka 40. Alltså sista veckan och bebis ””ska” vara redo att komma närsomhelst. Nu gäller inte det sista där just oss, eftersom våra barn har trivts väldigt bra där inne i magen och inte alls velat komma ut efter ett Bf-datum. Den kommer när den kommer, så är det ju..

Natten till idag har jag sovit så otroligt dåligt. Vaknade vid 02-03 nångång, låg vaken till 05, sen somnade jag väl in litegrann fram till 7 typ.. Max hade lite feber i morse så han fick vara hemma & vilken tur det var för under dagen har han legat runt 39.2 och 40 grader i feber. På em märkte vi att även Ebbis hade feber. Än så länge är det bara feber, så hoppas innerligt att det inte visar sig vara någon dunderförkylning som följer med febern. 

Iaf, sov dåligt inatt, så somnade in vid typ 9 tiden och sov till straxt efter 12.. Max kom in vid 9 och la sig och sov med mig i 1-2 timmar, när jag själv vaknade vid 12 tiden då låg Ebba och sov i sin säng & R & Max sov på soffan. Tror att jag verkligen behövde sova, för på em har jag haft betydligt mer energi än vad jag haft på månader. Jag tog tvättstugan vid 14, sprang (läs åkte hiss) mellan tvättstugan och hemmet så att R för en gångs skull fick vila lite. Han har gjort det mesta sen mina graviditetsproblem kommit. Skönt nog blev det bara 3 maskiner med tvätt, så allt var torrt vid 18 när jag hämtade upp allt. Så efter middagen åkte allt rent in i garderober/byråer. Så jäkla skönt när man får in allting på en gång. Det är bland det värsta jag vet att ha rentvätt liggandes i högar eller i tvättkorgen. Det ska in i garderoben på en gång. Tycker Jag!

Bakade frukost frallor efter maten. Jag bakade! Då det sällan händer och jag typ lovat min omgivning att aldrig mer baka efter otaliga försök som misslyckats, men igår gjorde jag en liten sats och familjen GODKÄNDE dom, så R bad mig att baka fler! En liten egoboost sådär en tisdag är inte helt fel. 

Tog ett bad idag! Jag älskar ju att bada! Och snart är det ju badförbud för mig så det gäller att passa på..

Mamma var förbi idag, länge sen vi sågs! I telefon hörs vi av ofta, och brukar träffas nästan minst 2 ggr i veckan.. 

Min beställda IPhone 7 plus är försenad!! Suger faktiskt riktigt mycket! Den skulle kommit inom 1-3 veckor & 3 veckor har nu gått. Nu har de ändrat till v44 för eventuell leverans, och det är skit för jag har ju redan bytt till nya dealen på abbonemanget och har börjat betala på det, men utan nån ny telefon.. VILL HA DEN NU!!

Tack o tjohej!

Puss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s