~Känslan idag~

Lördag på landet & Lions loppmarknad~

Idag var det Lions Loppmarknad i Nykvarn! Alltid lika roligt att gå på. Det finns alltid någonting att köpa! Alltid! Idag blev det en kundvagn i plast till barnen, träklossar med bil, en byrå till leksakerna här på landet, ett överkast till mamma, två barnkuddar och en vanlig kudde (hem), dra-på-lakan till spjälsäng med matchande örngott (hem) & en lampa (hem).. R hittade ett plättlagg i gjutjärn och en potatispress. Vi gick knappt en timme, det räckte gott å väl. Var en hel del folk, men inte så det vart jobbigt.. Vi gick miste om en stor canvastavla i svartvitt med motivet av en tiger! Sara ville så gärna ha den, men någon annan hann före, så är det ibland.

Vid 15 tiden kom Bettan, Felicia & Evelina! Med gofika och glatt humör! Felicia har vuxit och blivit så lååång

En hemsk bild på mig, men här ser man hur lång denna nyblivna 13 åring är! Helt sjukt! 


Dom här två satt typ ihop som små, de var helt oskiljaktiga! Nu träffas de bara ibland, och de är båda två typiska tonåringar och allt är bara pinsamt! Skitungar 💜

Till middag blev det köttbullar med spagetti, duger alldeles utmärkt, känns nästan för varmt ute för att ens orka tänka på middag! 

Nu gick det fort med att bli ”kväller”, så fort solen gick ner blev det väldigt mörkt direkt. Känns skönt, jag längtar efter att få gå o sova! 

Hoppas ni haft en fin dag!

Puss 🌺

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s