~Bara jag~, ~Men USCH~

OM det finns en Gud, snälla hör min bön~

Tycker du hon förtjänar detta? Hon har levt ett hårt liv, riktigt tufft emellanåt, men hon har kämpat sig tillbaka, flera gånger om, hon har gjort rätt för sig, betalat sina ”skulder” både till sin familj och sig själv och samhället! Hon jobbar och sliter arslet av sig för alla andra.. 

Hon har äntligen hittat sig själv, fått rätsida på många frågetecken, hon är värd allt gott hon kan få, och då kommer detta!! Det får inte vara något ont som kommer med det här!

Vad det än är för prövning du låter henne gå igenom, så låt den vara mild, så vi snabbt kan få det här överstökat. Inget får hända henne nu! Jag är så rädd atthon ska ge upp och inte orka gå igenom det här.. 

Snälla Gud, ta inte min mamma ifrån mig, hör min bön, jag och mina barn behöver henne länge till!

En reaktion till “OM det finns en Gud, snälla hör min bön~”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s