~Bara jag~, ~Dagligt~, ~En snabbis~

Jobbig dag~

Det har varit en väldigt tung dag, mentalt.. Vid 20 tiden redan var jag redo att gå och lägga mig. Jag var så himla trött. Men med barn kan man inte gå och lägga sig tidigt när man är trött.. Det går bara inte. Man får härda ut och försöka få dom yngsta att somna, vilket Ebba inte var villig med ikväll. Tror hon somnade närmare 21, om inte senare. Smarre ligger fortfarande vaken bredvid mig, tom Sara somnade innan honom. Robert sov innan 21.30.. Önskar så att jag oxå bara kunde stänga av och sova, när jag är trött

Idag handlade vi mat på city Gross, jag köpte på mig 5 nystan med Tania garn, då idag har jag påbörjat luvan på Ebbas kofta!

Fick vår nya spis idag. Den är jättefin! Skulle gärna haft sån där touch-häll men då kostar det extra på hyran, och det är jag inte villig att betala!    

 
Nä, idag mår jag inte heller någe vidare.. Mår riktigt sunkigt psykiskt.. 

Tack för titten!

Puss

En reaktion till “Jobbig dag~”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s