~Bara jag~, ~Dagligt~, ~En snabbis~

Vem orkar~

Alltså, det här med att sälja saker man har på typ blocket, Tradera osv, har jag alltid haft en väldig tur med.. Tradera har jag mest köpt ifrån, men om jag sålt något har det gått bra! 

Nu sitter jag med en så fin, i nyskick, babyvagga på hjul, låsfunktion på vaggning, färg vit, madrass i nyskick då jag hade plastfrotte på den den korta tid som Max använde den, osv, har haft den ute på sociala medier, och nu blocket. 4 har hört av sig, 1 skulle ha den och hämta imorgon. Då vaggan stod i Gnesta hos svägerskan så åkte jag dit idag och hämtade den, då jag och köparen kom överens om att den skulle hämtas i Hägersten. 

När jag lånar toaletten får jag ett mail, där (vad jag tror) hans sambo ångrat sig och vill ha en vagga med vibrationsfunktion. Alltså vafan!?! Är ju redan på plats för att hämta hem den, och han drar sig ur.. Sånt får man givetvis räkna med, men jag har som sagt aldrig haft några större problem med försäljning. Blev faktiskt putt!! Imorgon lägger jag ut den i olika säljtrådar på FB, så får vise om den kan få vagga och ge ro till något annat barn! Tyvärr kan inte Ebba ha den, hon är ju för stor, och vi lånade ut den till svägerskans dotter efter att Max’s vuxit ur den, dom använde den aldrig så den har stått i tryggt förvar hemma hos dom. 

Jaja, nog om det. Varför älta? 

Imorgon har jag psykiatrin. Bedömning inför KBT.. Spännande. Tror det är blodtryckskoll oxå. 

Förkylningen har lättat hos mig, det är bara hostan och äckelslemmet kvar.. Det borde väl släppa lagom till att nästa period av virus flyttar in igen. Vi är nog friska lagom till midsommar.. 

Inget tokintressant att rapportera, inget galet som hänt, inget nytt i vardagen, ingenting. 

Så ha det gott!

Puss 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s