~Dagligt~, ~Virkat~

Så stolt~

Jag har virkat min absolut första kofta till Ebbisen, och jag är så grymt stolt över mig själv!! Att jag tillslut (med hjälp av Kåka) fick till det och inte gav upp!!

  
Den är nästan klar, ska sy ihop ärmarna, på med knappar och eventuellt fixa en krage eller luva.. Men grunden är klar! Det här är inte den sista jag gör iaf :), det kan jag lova! Riktigt rolig att göra och blir så fin, och så kul att den ändå ser så fin ut, nästan så den kan se köpt ut, även om det är totalt oviktigt egentligen! 

Här är mönstret till orginalet, men jag har gjort många ändringar i i det, för att få min egen stil-

Estellkofta
Har bla använt mig av Rustas HeleneGarn och därför fått koftan att passa ålder 10-15 månader. Gjort fler ökningar på längden för att få den lite mer ”utsvängd” och även minskat ner lite mer på ärmarna, samt förlängt ärmar och längde, och ska även få dit en krage/luva..

På torsdag ska jag ta mig iväg till Stoff & Stil i Kungens Kurva och köpa några snygga knappar 🙂

Puss puss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s